Бюджетний день у Раді: за що завтра голосуватимуть нардепи
Бюджетний день у Раді: за що завтра голосуватимуть нардепи

Бюджетний день у Раді: за що завтра голосуватимуть нардепи

КИЇВ. 1 грудня. УНН. Народні депутати у Верховній Раді вже завтра голосуватимуть низку законопроектів стосовно бюджету, серед яких, зокрема, законопроект № 6000 про Держбюджет на 2022 рік, а також законопроект № 6297 про виділення тисячі гривень кожному вакцинованому українцю. Про порядок денний засідання інформує УНН з посиланням на Офіційний портал Верховної Ради.

Деталі

Відтак, вже завтра парламентарі розглянуть низку законів, що стосуються бюджету. Зокрема, у другому читанні голосуватимуть законопроект № 6000 про Державний бюджет України на 2022 рік.

Також у другому читанні Рада розгляне проект закону № 6298 про внесення змін закону "Про Державний бюджет України на 2021 рік" (щодо реалізації інфраструктурних проєктів та розвитку об'єктів соціально-культурної сфери).

Нардепи також голосуватимуть закон № 6297 про виділення тисячі гривень вакцинованим українцям.

Крім того, парламентарі планують розглянути закон № 6342 “Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей".

Під час засідання нардепи також порушать питання щодо ратифікації деяких угод. Зокрема, мова йдеться щодо законопроекту № 0129 про ратифікацію Протоколу до Угоди між Урядом Угорської Республіки, Урядом Румунії, Урядом Словацької Республіки та Кабінетом Міністрів України стосовно створення багатонаціонального інженерного батальйону.

А також проект закону № 0125 про ратифікацію Нагойського протоколу про доступ до генетичних ресурсів та справедливий і рівноправний розподіл вигід від їхнього використання до Конвенції про біологічне різноманіття.

Додамо

Сьогодні Кабінет міністрів схвалив на своєму засіданні проект Державного бюджету на 2022 рік до другого читання.

Після цього до Верховної Ради внесено проект Державного бюджету України на 2022 рік, доопрацьований урядом до другого читання.

Теги по теме
Верховная Рада голосование
Источник материала
Поделиться сюжетом