"Мессі не повинен був перемогти": футболісти незадоволені результатами "Золотого м'яча-2021"
"Мессі не повинен був перемогти": футболісти незадоволені результатами "Золотого м'яча-2021"

"Мессі не повинен був перемогти": футболісти незадоволені результатами "Золотого м'яча-2021"

Після того, як форвард "ПСЖ" Ліонель Мессі отримав свій сьомий "Золотий м'яч", недовіру такому результату висловили відразу кілька футболістів, вважаючи перемогу незаслуженою.

Подробиці пише видання Voetbal International.

Незаслужена перемога Мессі?

65-та щорічна церемонія нагородження премії найкращому футболісту в світі "Золотий м'яч-2021" відбулася 29 листопада в Парижі. За результатами голосування вкотре переміг Ліонель Мессі, раніше він отримував нагороду в 2009, 2010, 2011, 2012, 2015 і 2019 роках.

Ліонель Мессі знову виграв "Золотий м'яч-2021", чим залишилися незадоволені інші футболісти

Конкурентами форварда "ПСЖ" були лідер "Реала" Карім Бензема, форвард "Баварії" Роберт Левандовскі і хавбек "Челсі" Жоржиньо. На думку деяких спортсменів, ці кандидати заслуговували перемогу набагато більше, ніж Мессі, оскільки за сезон показали кращі результати гри.

"Мессі - найкращий гравець десятиліття"

Проти результату виступив колишній воротар "Реала" і збірної Іспанії Ікер Касільяс, який вважає Ліонеля кращим футболістом в історії футболу (в числі п'ятірки), але підсумки сезону показували, що були інші варіанти фінального вибору. "Пора навчитися складати список кращих за підсумками сезону. Інші футболісти ускладнюють це завдання", - написав Касільяс у своєму Твіттері.

Колишній воротар "Реала" і збірної Іспанії Ікер Касільяс вважає, що Мессі не заслужив перемогу за результатами сезону

Слідом півзахисник "Реала" Тоні Кроос прокоментував ситуацію такими словами: "На мій погляд, Мессі точно не повинен був перемагати цього разу. Для мене Бензема - найкращий, якщо ми оцінюємо гравця за підсумками року".

Раніше портал MY.UA повідомляв, "Мене запитували, коли вийду на пенсію, а я знову тут": чому Мессі в 7-й раз виграв Золотий м'яч.

Також ми писали, що у Парижі вручать Золотий м'яч 2021: відомі шотр-листи номінантів.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны