5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ксенія Мішина натякнула на причину розставання з Еллертом: "Страшно, токсично, абьюзивно"
Ксенія Мішина натякнула на причину розставання з Еллертом: "Страшно, токсично, абьюзивно"

Ксенія Мішина натякнула на причину розставання з Еллертом: "Страшно, токсично, абьюзивно"

Після того, як акторка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина і комік Олександр Еллерт оголосили про своє розставання, фанати зірок довго не могли прийти до тями. Адже шанувальники спостерігали за розвитком стосунків пари з самого початку на проекті "Холостячка". Ні актриса, ні її коханий практично не коментували свій розрив. Через це навіть з'явилися теорії, що Мішина і Еллерт знову зійшлися або навіть не розходилися. Однак нещодавно актриса поставила крапку в цих розмовах і навіть натякнула на справжню причину розриву з коміком.

Про це Ксенія розповів в Youtube-шоу Олексія Дурнєва.

Чому Мішина і Еллерт розійшлися?

Днями на Youtube-каналі Олексія Дурнєва вийшов черговий випуск його авторського шоу "Їжа Дурнєва". Гостею програми була Ксенія Мішина. Під час розмови з шоуменом Ксенія натякнула, що її стосунки з Олександром Еллертом були токсичними і абьюзивними. Припускають, що саме це і стало причиною такого швидкого розриву. Однак офіційної заяви "Холостячка" не робила.

Ксенія Мішина і Олексій Дурнєв. Скріншот

Про аб'юз Ксенія Мішина заговорила, коли Дурнєв нагадав, як пара разом їздила у відпустку в Буковель. Там вони каталися і навіть знімали своє щастя на відео:

"Так, каталися, прикольно... Я просто люблю все, що страшно. Все, що страшно, токсично, жахливо... Все, що абьюзивно - я люблю, але на час, потім все", – багатозначно заявив актриса.

Ксенія Мішина і Олександр Еллерт

Також під час розмови згадали момент, коли Олександр Еллерт зізнавався Мішиній в коханні. Для цього він навіть орендував вертоліт. Однак актриса заявила, що сьогодні таке б не спрацювало.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина вийшла "у світ" в ефектній міні-сукні і реакція Еллерта не змусила себе чекати.

Читайте також, як виглядала Ксенія Мішина на початку кар'єри.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом