Брітні Спірс вперше за 13 років покинула США
Брітні Спірс вперше за 13 років покинула США

Брітні Спірс вперше за 13 років покинула США

Американська поп-зірка Брітні Спірс вперше за більш, ніж 10 років, покинула США. Ймовірно, вона вирушила в подорож разом зі своїм нареченим Семом Асгарі, щоб відсвяткувати свій день народження.

Відповідні публікації з'явилися на сторінці Брітні в Instagram.

Брітні Спірс святкує

У четвер, 2 грудня, Брітні Спірс відзначала своє 40-річчя. Цей день народження для співачки по-справжньому особливий, адже нарешті поп-діва може відсвяткувати його, як хоче і де хоче. Нагадаємо, що нещодавно Брітні звільнилася від опіки батька Джеймі, яка тривала більше 10 років. Перемогу співачка вирішила відсвяткувати, відправившись у подорож разом зі своїм нареченим Семом Асгарі і покинувши країну вперше за 13 років.

У своєму акаунті Брітні Спірс опублікувала серію фото і відео з борту приватного літака. Куди саме вирушили закохані невідомо.

"О Дорогоцінна радість сьогодні!!! Я і мій наречений дуже раді від'їзду... Слава богу за можливість виїхати з країни!!!! Я щаслива!!!!", - написала зірка під одним зі знімків.

Також Брітні Спірс порадувала фанатів свіжим поцілунком зі своїм коханим просто на борту літака. Очевидно, що початок їх спільної подорожі - особливий день для співачки.

Для перельоту зірка вибрала лук в стилі 2000-х.Спірс одягла світлі джинсові міні-шорти, білу обтислу кофтинку і яскраві червоні чоботи на підборах.

Брітні Спірс і Сем Асгарі. Фото: instagram/britneyspears

Брітні Спірс і Сем Асгарі

Відомо, що закохані познайомилися в 2016-му році на зйомках кліпу Брітні Спірс Slumber Party. Сем Асгарі - фітнес-інструктор. Він молодший за співачку на 13 років.

Під час судових розглядів чоловік завжди був поруч зі співачкою і підтримував її. Нещодавно пара оголосила про заручини.

Нагадаємо, що Брітні Спірс розкрила деталі майбутнього весілля.

Читайте також, що Брітні Спірс накинулася на матір.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом