Раптово помер директор львівського Будинку вчених, де відбулась «голодна туса блогерів»
Раптово помер директор львівського Будинку вчених, де відбулась «голодна туса блогерів»

Раптово помер директор львівського Будинку вчених, де відбулась «голодна туса блогерів»

Роману Славітичу стало зле у кабінеті заступника міського голови Львова.

У п’ятницю вранці, 3 грудня, у Львівській міськраді раптово помер директор львівського Будинку вчених Роман Славітич, який прийшов з візитом у мерію. Нещодавно львівський Будинок вчених опинився в центрі скандалу через вечірку інста-блогерів у День пам'яті жертв Голодоморів.

«Сьогодні зранку в приміщенні міської ради стало погано Роману Славітичу. За словами очевидиці, яка працює у міській раді, чоловік зайшов в кабінет. Вона помітила, що у нього нездоровий вигляд і запропонувала склянку води. Він сів за стіл і знепритомнів. Працівники викликали швидку і розпочали серцево-легеневу реанімацію з застосуванням автоматичного зовнішнього дефібрилятора. Після прибуття на місце – медики оперативно продовжили проводити реанімаційні заходи. Протягом години часу боролися за життя, але, на жаль, врятувати не вдалось», – повідомили в прес-службі мерії.

Перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко повідомив, що директор Будинку вчених Роман Славітич близько 8:00 ранку прийшов до нього на зустріч, про яку сам попросив напередодні. У кабінеті йому стало зле, він знепритомнів. Роману Славітичу було 75 років.

27 листопада, у День пам'яті жертв Голодоморів у львівському Будинку вчених відбулось гучне святкування дня народження блогера Олександра Заліска. Вечірка відбулась у стилі Show bar, з відвертими конкурсами, еротичними танцями шоу-балету, а тости імениннику проголошували стоячи на столах.

Формат святкування у День пам’яті жертв голодоморів викликав обурення у соцмережі, обставинами події зацікавилася поліція – керівництво Будинку вчених ходило давати пояснення слідчим поліції.

Після розголосу у медіа Олександр Заліско у своєму інстаграмі написав: «Відсвяткувати своє 29-ти річчя вийшло гучно. Наскільки гучно, що всі раптово стали супер правильними і блогери винні у всіх проблемах світу… Я народився 27 листопада! Я не вибирав цей день. Він вибрав мене! І я не дозволю комусь псувати мій настрій! Святкую так, як захочеться мені!».

Фото: Львівська міська рада/Facebook

Теги по теме
Львов
Источник материала
Поделиться сюжетом