Українського співака Андрія Заліска захейтили через "голодну тусу"
Українського співака Андрія Заліска захейтили через "голодну тусу"

Українського співака Андрія Заліска захейтили через "голодну тусу"

Скандальна "голодна" вечірка, яку з нагоди дня народження у Львівському будинку вчених у день вшанування пам'яті загиблих внаслідок Голодомору 1932-1933 організував блогер із Чернівців Олександр Заліско, несподівано вилилася у зливу необґрунтованих нападок на адресу його львівського однофамільця, заслуженого артиста України, популярного естрадного виконавця Андрія Заліска.

На голову співака, який випустив 10 музичних альбомів (окремі з них перевидані за кордоном) і лише в мережі Facebook має 200 тисяч підписників, посипалися прокльони, погрози і звинувачення.

Про це Андрій Заліско розповів у коментарі "Еспресо.

Як каже Андрій Заліско, не вчитавшись у новину, люди почали масово йому писати, мовляв, вони дуже любили його пісні, а він виявився "таким гівнюком", тож тепер нехай його у його снах завжди відвідують душі померлих і хай він усе життя голодує, інші не менш неприємні речі.

"Я був вражений не тільки фактом вечірки, а й тим, як легко люди змінюють любов на ненависть і скільки негативу та злості може бути в людських душах, – каже Андрій Заліско.

– Звичайно, чернівецький блогер зробив неправильно і реагував одразу не так, як мав би.

Але й ті, хто віддавав йому в оренду зал, мали б сказати йому, на який саме день для історії України припадає ця оренда".

Цікаво, що співак Андрій Заліско знав блогера Олександра Заліска ще до цього скандалу.

Вони не бачилися в реальному житті, але ініціативу зустрітися й познайомитися як людям з однаковим прізвищем чернівецький блогер Андрієві Заліску висловлював, і співак не мав нічого проти.

Тим паче, що Олександр ставив до себе на сторінку Андрієві пісні й писав, що шанувальниками Заліскової "Ріки життя", зокрема, є його батьки.

"Звичайно, за кожну провину є своя покута, – каже співак.

– Олександр уже покараний – з ним розірвали угоди найбільші національні бренди.

– Але мене у цій ситуації хвилює ще й інше – неконтрольоване звучання на таких ось заходах, та й загалом з багатьох гучномовців кафе та ресторанів (навіть у Львові) російських виконавців.

Як це може бути, коли в нас війна, де Росія – агресор? Але є… Зрештою, мене вразило – вперше за 25 років творчої кар'єри – наскільки злою може бути людина.

Вважаю, в будь-якому випадку треба бути добрішими навіть до тих, хто оступився.

Ось цієї доброти один до одного, любові щиро й собі, і всім зичу".

Свій день народження святкував блогер з Чернівців Олександр Заліско.

Серед гостей на вечірку в сексі-стилі із натяками на БДСМ були запрошені також "зірки" інстаграму Наталі Литвин (1 мільйон підписників); Таня Самбурська (1,5 мільйона підписників); Валерія Юрченко (1,3 мільйона підписників); Саша Бо (1,9 мільйона підписників).

Відбулася вечірка у Будинку вчених, що на вулиці Листопадового Чину.

Його закрили через порушення карантинних обмежень.

Источник материала
Поделиться сюжетом