Померла бабуся відомого телеведучого Івана Урганта - Ніна Ургант
Померла бабуся відомого телеведучого Івана Урганта - Ніна Ургант

Померла бабуся відомого телеведучого Івана Урганта - Ніна Ургант

Російський телеведучий Іван Ургант втратив близьку людину. 3 грудня стало відомо, що на 93-му році життя померла бабуся шоумена, актриса Ніна Ургант.

Про це повідомляє видання "Фонтанка", посилаючись на пресслужбу Олександринського театру.

Повідомляється, що Ніна Ургант померла у власній квартирі в Санкт-Петербурзі.

Про Ніну Ургант

Ніна Ургант відома за фільмом "Вступ" режисера Ігоря Таланкіна. За роль у цьому творі актриса отримала спеціальний приз Венеціанського кінофестивалю. Також вона була лауреатом театральної премії "Золота маска".

Померла Ніна Ургант

Ніна Ургант народилася в 1929-му році в тоді Ленінградській області в родині зросійщеного естонця. Акторської майстерності навчалася в Ленінградському театральному інституті. Після випуску працювала Ленкомі. З 1962-го року виступала в Олександринському театрі, якому Ніна Ургант присвятила кілька десятиліть. Тут вона втілила на сцені понад 30 ролей, зокрема, грала Раневську у "Вишневому Саді" і Гертруду в "Гамлеті".

Ніна Ургант була відома і як актриса кіно. Глядачеві вона запам'яталася в першу чергу завдяки ролям Люсі у фільмі "Я родом з дитинства", Анни Михайлівни – "Сини йдуть у бій", медсестри Раї – "Білоруський вокзал". Останній фільм за участю Ніни Ургант вийшов у 2008-му році. Це картина Олексія Козлова "Азіат".

Ніна Ургант, Андрій Ургант та Іван Ургант

Нащадки Ніни Ургант теж пов'язали своє життя з мистецтвом. Її син Андрій Ургант - відомий російський актор, а онук Іван Ургант - популярний ведучий, актор і музикант.

Нагадаємо, що актор Пітер Сколарі помер від раку.

Читайте також, що помер найулюбленіший глядачами актор з "Поліцейської академії".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом