Лідер "Dimicandum" Роман Семенчук розповів, як починався творчий шлях гурту
Лідер "Dimicandum" Роман Семенчук розповів, як починався творчий шлях гурту

Лідер "Dimicandum" Роман Семенчук розповів, як починався творчий шлях гурту

Новим гостем Ukrainian Rock Talk став фронтмен, лідер, гітарист гурту "Dimicandum", а також продюсер студій Bright Sound і The Black Soil Роман Семенчук.

В ході програми музикант розповів, як створював гурт та поділився враженнями від участі в "Голосі". Все це і багато іншого - в записі його інтерв'ю в Youtube.

Творчий шлях гурту "Dimicandum"

Відповідаючи на запитання ведучої про процес створення гурту, Семенчук зазначив, що захоплювався співом з самого раннього дитинства і в дев'ятому класі друг на ім'я Андрій запропонував зібрати музичну "банду". Спочатку, за його словами, ніхто з учасників цього колективу не вмів до пуття ні співати, ні грати і вони робили акцент на поп-рок, після чого перейшли на треш. Перший запис став розчаруванням і гурт розпався.

По закінченні року, за словами Семенчука, він купив гітару і зібрав учасників в гурт "Dimicandum". У 2012 році був записаний музичний альбом, але після Революції гідності у творчості колективу відбулася пауза, після якої творчий шлях колективу почав відновлюватися лише в 2018 році, коли були записані нові релізи і відбувся виступ в клубі Atlas на фестивалі the Power of Ukraine.

Семенчук - про участь у "Голосі"

Роман Семенчук також розповів про своє рішення прийти на шоу "Голос", пояснивши це тим, що завжди хотів займатися в першу чергу музикою.

За словами артиста, на той час музика була швидше хобі і справжнім музикантом назвати себе він не міг, тому і сприйняв проєкт як можливість почати займатися тим, чому йому завжди хотілося присвячувати свій час.

Роман Семенчук розповів, чому прийшов на "Голос"

Повне інтерв'ю Романа Семенчука ви знайдете на каналі Ukrainian Rock News, який публікує розважально-пізнавальний контент з метою популяризації українських рок виконавців. Творці проєкту вірять, що Ukrainian Rock News допоможе сформувати світле музичне майбутнє України.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом