"Повернення у Гоґвортс": HBO випустила тизер спецепізоду "Гаррі Поттера"
"Повернення у Гоґвортс": HBO випустила тизер спецепізоду "Гаррі Поттера"

"Повернення у Гоґвортс": HBO випустила тизер спецепізоду "Гаррі Поттера"

Студія HBO Max показала фанатам кілька кадрів з довгоочікуваного реюніона, присвяченого двадцятиріччю виходу першої частини франшизи "Гаррі Поттер і філософський камінь".

Тизер доступний на YouTube-каналі HBO Max.

Возз'єднання улюблених героїв

Перша частина франшизи про хлопчика, який вижив, вийшла в далекому 2001 році. У зв'язку з 20-річчям студія приготувала для фанатів шикарний подарунок на Новий рік - спецвипуск під назвою "Повернення в Гоґвортс". Судячи з тизеру, в ньому снилися практично всі основні актори, в тому числі головна трійця - Деніел Редкліфф, Емма Уотсон і Руперт Грінт. Також участь взяли Том Фелтон, Меттью Льюїс, Гері Олдмен, Хелена Бонем Картер та інші.

Персонажі отримують лист зі школи чарівництва і магії і відправляються туди. Згідно з сюжетом, актори будуть згадувати цікаві історії зі зйомок всіх фільмів, останній з яких вийшов в 2011 році.

Прем'єра реюніону

Студія HBO Max повідомила, що глядачі зможуть побачити спецепізод вже опівночі 1 січня 2022 року. Що цікаво, в ньому не буде особисто брати участь Джоан Роулінг, яка придумала світ і персонажів цієї легендарної історія. У ЗМІ пишуть, що вона з'явиться лише на архівних кадрах, оскільки раніше була звинувачена в трансфобії і расизмі.

Студія HBO Max представила фанатам перший тизер спеціального епізоду, присвяченого 25-річчю виходу "Гаррі Поттера"

Поки в мережі проходить флешмоб на підтримку письменниці, інша частина користувачів піддає жінку звинуваченням і нападкам. У 2021 році також вийшов спецепізод серіалу "Друзі", а 10 грудня світ побачить продовження серіалу "Секс і місто", що стало справжнім сюрпризом для всіх фанатів цього проекту.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Spotify назвав найпопулярніші треки 2021: що слухали українці?

Також ми писали, що The New York Times назвав 10 кращих книг 2021-го року.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом