28 апреля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Після невдалого суїциду харків'янка пояснила, чому вбила дворічного сина
Після невдалого суїциду харків'янка пояснила, чому вбила дворічного сина

Після невдалого суїциду харків'янка пояснила, чому вбила дворічного сина

Трагедією в Харкові, де 8 грудня жінка викинулася з вікна, перед цим убивши дитину, були вражені не тільки місцеві жителі, а й вся Україна.

Про те, які нові подробиці з'явилися у справі після брифінгу спікера прокуратури Харківщини Дмитра Чубенка, повідомляє "Телеграф".

Нові деталі в справі

Як відомо, жінка сама зателефонувала в поліцію і повідомила, що вчинила спробу самогубства. При цьому вдалося з'ясувати, що телефонний дзвінок від неї надійшов вже після стрибка.

За словами Дмитра Чубенка, опинившись на землі після того, як викинулася з вікна, жінка протягом якогось часу була без свідомості і з цієї причини, мовляв, може плутатися у своїх свідченнях.

Офіційно харків'янку ще не допитували, оскільки вона перебуває на лікуванні в медзакладі. Лікарі повідомили про кілька проведених операцій і про те, що у жінки серйозно пошкоджений таз, ребра і безліч ударів по всьому тілу. Втім, прибувши на місце події, співробітники поліції все ж встигли провести коротку бесіду з прийшла в себе жінкою.

Так, харківчанка розповіла правоохоронцям, що медики діагностували у неї важке захворювання, у зв'язку з чим вона і прийняла рішення вчинити самогубство.

Обставини вбивства дитини

На вбивство своєї дворічної дитини жінка пішла, за її словами, з тієї причини, що ніхто не зміг би дати йому стільки турботи, як вона.

Харків'янка вбила дворічного сина

Повідомляється, що крім жінки з сином у квартирі проживав також 66-річний батько горе-матері.

Попередньо встановлено, що жінка не перебувала на психіатричному або будь-якому іншому обліку. За злочин їй загрожує до 15 років за ґратами.

Раніше на MY.UA: "кидалася на людей і гавкала": мама дівчинки, яка померла від отруєння каштанами, наклала на себе руки.

Читайте також: звірство у Кривому Розі: Підлітки зґвалтували, побили та пограбували працівницю лазні.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас вTelegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом