19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Лежав без свідомості і стогнав": з чоловіком Дорофєєвої Дантесом трапилася біда
"Лежав без свідомості і стогнав": з чоловіком Дорофєєвої Дантесом трапилася біда

"Лежав без свідомості і стогнав": з чоловіком Дорофєєвої Дантесом трапилася біда

Відомий український співак Дантас знепритомнів у ванній кімнаті, після повернення з вечірки. Його знайшла дружина, артистка Надя Дорофєєва, і намагалася привести до тями.

Про це пише "ТСН".

Пара добре провела час на вечірці

Як розповіла Надя Дорофєєва, в цей день вони відвідали вечірку на честь 32-річчя українського режисера Таню Муіньо. Гучний захід увінчався успіхом, артисти веселилися в образах демонічних істот до такої міри, що у Володимира навіть лопнули шкіряні штани. Але все хороше закінчується, і вже о пів на другу ночі подружня пара прибула додому, готуючись до сну.

Надя Дорофєєва і Дантес веселилися на вечірці на честь дня народження режисера Таню Муіньо

Надія розповіла, що о 8:30 ранку її чоловік встав з ліжка, щоб піти у ванну кімнату. Вона почула це крізь сон, але в наступні кілька хвилин знову заснула. Незабаром дівчина прокинулася від сильного шуму, що виходить з туалету. Побігла в кімнату і побачила страшну картину: Дантес лежав без свідомості на кахлі, видаючи якісь не членороздільні звуки.

"О 8:30 мене будить сильний гуркіт, я схоплюю - Вови поруч немає. Забігаю в туалет і бачу його, що лежить без свідомості на кахлі. Я кинулася його приводити до тями, але він лише тихенько стогнав. Я поливала його водою, била по щоках, намагалася підняти і в якийсь момент він просто завмер і припинив видавати звуки", - зі здриганням згадує співачка.

Результат історії

Дорофєєва розповіла, як Дантес впав без свідомості у ванній після вечірки

Дівчина набрала телефон швидкої допомоги, бо не змогла власноруч допомогти Дантесу. Але тут він прийшов до тями, пройшов повз дружини і просто ліг на ліжко. За словами Володимира, у нього дуже сильно закрутилася голова і піднялася нудота, він не міг заспокоїтися через погане самопочуття.

Тим більше після того, як отримав струс середньої тяжкості. Саме такий діагноз поставили хлопцеві в лікарні. Дорофєєва уточнила, що лікарі зрозуміли: напередодні хлопець випив зайвого, тому були до нього дуже добрими. Але більше Надя ставати свідком подібної картини не хоче.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що "Це країна, а не серіал": Руслана жорстко звернулася до Зеленського.

Також ми писали, що померла "друга" Селена Гомес.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом