28 апреля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На 39-му році життя помер український депутат
На 39-му році життя помер український депутат

На 39-му році життя помер український депутат

У суботу, 11 грудня, помер Олексій Новіков — громадський діяч та депутат Київської міської ради 8-го скликання. Йому було 38 років.

Про це повідомила пресслужба Київської міської державної адміністрації.

38-річний Олексій Новіков помер у результаті серцевого нападу. Він зовсім трохи не дожив до свого дня народження — трохи більше місяця.

«Олексій Новіков як депутат та громадський діяч працював на благо нашого міста, завжди обстоюючи інтереси суспільства. Але життя часто буває несправедливим і забирає у розквіті сил. Вічна пам’ять», — написали у пресслужбі КМДА.
Помер Олексій Новіков

У Новікова були дружина та діти

Крім цього, про смерть чоловіка у мережі написала його дружина. Вона написала зворушливий пост про Олексія на його ж сторінці в мережі.  

Жінка уточнила, що Олексій був не тільки хорошим чоловіком, але й батьком та вірним другом. Вона також вказала, коли можна попрощатися з Новіковим. Це можна зробити 12 грудня, у неділю. 

Поховають Олексія Новікова на Байковому кладовищі о 14:00. Дружина також вказала у пості для тих, хто прийде попрощатися з Олексієм, важливу деталь. На цвинтар можна брати з собою тільки живі квіти. Штучні вінки приносити забороняється. 

Пост дружини Олексія Новікова

Співчуття

«Щирі співчуття. В минулому місяці бачила, як він пішки йшов на роботу. Я просто в шоці. Дуже гарна, добра, відкрита і чесна людина, завжди допомагав, коли я зверталась до нього. Царство Небесне», «Вічна пам'ять Олексію! Ввічливий, розумний,приємний, ні один депутат у нашому дворі не зробив такого порядку як Олексій», — написали люди співчуття у коментарях до посту.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що помер скандальний український тренер, який вважав себе громадянином Росії.

Також портал MY.UA писав, що помер легендарний кінопродюсер і творець фестивалю "Кінотавр".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны