Чим закінчився другий сезон серіалу "Відьмак"? Глядачі такого не очікували
Чим закінчився другий сезон серіалу "Відьмак"? Глядачі такого не очікували

Чим закінчився другий сезон серіалу "Відьмак"? Глядачі такого не очікували

Всі фанати фантазійного серіалу "Відьмак" дочекалися повноцінного виходу другого сезону. Стрімінговий сервіс Netflix представив 8 епізодів, але глядачі залишилися в подиві від побаченого. Як закінчився довгоочікуваний сезон і чим він так розбурхав фанатів?

Подробиць пише видання "Навколо ТБ".

Початок другого сезону "Відьмака"

Перші серії почалися з того моменту, як Геральт з Рівії возз'єднався з принцесою Циріллою. Разом вони їдуть у фортецю відьмаків, де дівчинка навчається мистецтву володіння мечем і азам магії. Трохи пізніше вони розлучаються в храмі богині Мелітелє, а принцеса залишається з відьмою Йенніфер.

Головні персонажі серіалу "Відьмак" - Геральт і Йенніфер: чим закінчився другий сезон?

Їм належить пройти безліч випробувань і перемогти стародавню демоницю Волет Мейр, яка вселиться в маленьку Цирі. Її вдасться врятувати завдяки старанням Йенніфер і Геральта, а пізніше назад відправити в Каєр Морхен.

Здивування глядачів і кінець другого сезону

Сюжетна лінія відьми Йенніфер відрізняється від тієї, яку представив Анджей Сапковський в серії книг. Таке переінакшування сюжету сподобалося далеко не всім фанатам історії. У середині сезону відьма намагалася пожертвувати принцесою, щоб повернути свої втрачені магічні здібності. Через деякий час вона розуміє, що дівчина особлива.

Принцеса Цірі з Цинтри: дівчину чекає безліч негараздів у другому сезоні "Відьмака"

Північні королівства дізнаються, що Цирілла жива, і намагаються знайти її, щоб отримати законним чином права на престол Цинтри. Тобто, через заміжжя. Так правителі хочуть збільшити власні багатства і підвищити авторитет країни.

Фінальний твіст другого сезону - розсекречення імені батька принцеси. Хоча для тих, хто читав книги, це не є несподіванкою.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що "Пахва Йеніффер" і "Запах несподіванки": Old Spice випустить дезодоранти до прем'єри "Відьмака".

Також ми писали, що "Людина-павук: немає шляху додому": головні спойлери фільму.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом