Як TikTok-блогерка змогла виміняти шпильку для волосся на будинок?
Як TikTok-блогерка змогла виміняти шпильку для волосся на будинок?

Як TikTok-блогерка змогла виміняти шпильку для волосся на будинок?

Американська TikTok-блогерка Демі Скіпер стала щасливою власницею будинку у штаті Теннессі, вимінявши його у своїй грі Trade Me Project, яку запустила півтора роки тому. Усе почалося зі звичайної шпильки для волосся.

Про це повідомляє ВВС.

Початок проекту

У травні 2020 року 30-річна американка на своїй TikTok-сторінці оголосила про запуск Trade Me Project. Сенс проекту в тому, щоб обмінювати речі на більш цінні. Демі розпочала зі шпильки для волосся.

У відповідь блогерці запропонували дешеві сережки. Їх тіктокерка обміняла на чотири коктейлі "Маргарита", за які отримала пилосос.

Шпилька, з якої почався trade me project. Скріншот TikTok/trademeproject

Таким чином довжелезний ряд обмінів продовжився. За півтора роки Демі отримувала біжутерію, айфон, три трактори, автомобілі та інші речі, які знову і знову обмінювала на щось цінніше. Усього блогерка провела 27 обмінів.

Обмін продовжується

Після пилососу був сноуборд, потім навушники, ноутбук, фотоапарат, кросівки Nike, айфон, автомобіль Dodge Caravan 2008 року, Mini Cooper і колье.

З останнім виникла неприємність. Продавець оцінив прикрасу в 20 тисяч доларів. Тоді як справжня його вартість була не вище двох тисяч.

Однак Демі не засмучувалася. Trade Me Project ставав усе популярнішим в США. Усі обміни відбувалися онлайн за допомогою соцмереж.

Демі Скіпер отримала бажаний будинок. Скріншот: Скріншот TikTok/trademeproject

Через два тижні тіктокерка виміняла колье на велотренажер, за який отримала Ford Mustang. Авто блогерка обміняла на невелику хатинку в лісі, а її - на авто Honda CRV. Далі були три трактори, картка на рік безплатних обідів у мексиканському кафе Chipotle і житловий трейлер ціною в 40 тисяч доларів.

Своєї початкової цілі - будинку Демі досягла лише кілька днів тому. Блогерка виміняла свій трейлер на житло у місті Нешвілл, штат Теннессі.

У січні 2022 року тіктокерка з чоловіком планюють туди переїхати і розпочати ремонт.

Нагадаємо, що український блогер переміг на рингу Кирила Руки-базуки.

Читайте також, що відому блогершу заарештували за звинуваченням у тероризмі.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом