У Львові чоловік із пістолетом увірвався до будівлі міськради
У Львові чоловік із пістолетом увірвався до будівлі міськради

У Львові чоловік із пістолетом увірвався до будівлі міськради

Співробітники поліції охорони затримали у Львові чоловіка, який увірвався до місцевої міської ради, розмахуючи пістолетом.

Про це повідомляє прес-служба Управління поліції охорони у Львівській області на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

За попередньою інформацією, у будівлі міськради спрацював сигнал Тривога, для реагування на який туди прибули поліцейські, які затримали зловмисника.

У Львові чоловік із пістолетом увірвався до будівлі міськради / 2 фотографии

Ним виявився місцевий мешканець 1995 року народження, ім’я якого не розголошується.

Під час обшуку у нього було виявлено речовину зеленого кольору, яка схожа на наркотичну. ЇЇ було відправлено до лабораторії для проведення експертизи.

Читайте
У Бердичеві військовий напав на жінку з пістолетом та електрошокером

Нагадаємо, минулого тижня у селищі Вишневе Київської області чоловік кілька разів вистрілив у перехожих, а потім закрився у власній квартирі.

Щоб затримати 37-річного уродженця Луганської області, співробітникам спецпідрозділу КОРД довелося вирізати двері до його квартири за допомогою спеціальних інструментів, а потім брати житло штурмом.

Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі за вчинення хуліганських дій. На даний момент його відправлено до ізолятора тимчасового утримання.

Теги по теме
Львов Нацполиция
Источник материала
Поделиться сюжетом