На Закарпатті народила 11-річна дівчинка: хто батько дитини?
На Закарпатті народила 11-річна дівчинка: хто батько дитини?

На Закарпатті народила 11-річна дівчинка: хто батько дитини?

Нещодавно мешканка Закарпаття 11-річна Б’янка народила здорового хлопчика від 46-річного чоловіка, який був співмешканцем її матері. Дівчинка стверджує, що кохає батька своєї дитини.

Про це пише "Українська правда. Життя".

Стан дитини

Про вагітність 11-річної дівчинки стало відомо у жовтні цього року. Коли матір Б’янки відвела її до лікаря, та вже була на 8 місяці вагітності.

Медики Берегівської міської лікарні оглянули пацієнтку і заявили, що вагітність проходила добре, зважаючи на юний вік майбутньої мами.

16 листопада Б’янку госпіталізували, а через два дні за допомогою кесаревого розтину вона народила хлопчика вагою 2 кг 500 г і зростом 49 см. Зараз хлопчик знаходиться в лікарні в Мукачеві, де він набирає масу під наглядом лікарів. А от його мама, хоча і перенесла операцію добре, ймовірно підхопила коронавірус. Після лікування в COVID-відділенні її виписали і відправили додому.

Батько хлопчика

Хто став батьком новонародженого хлопчика, стало відомо неодразу. Спочатку стверджували, що Б’янка завагітніла під час роботи у Києві на звалищі. Нібито там вона познайомилася з 14-річним Керімом.

Б'янка стверджує, що любить 46-річного батька свого сина. Фото: УП

Однак згодом з’ясувалося, що Б’янка мала сексуальний зв’язок із 46-річним співмешканцем своєї матері. Відомо, що чоловіка звати Олександр. Він із Херсонської області.

Майбутнє 11-річної породіллі

Зараз Б’янка живе з мамою Ритою і її новим співмешканцем, бабусею, 19-річним братом Даніелем і 17-річною сестрою Барбарою, у якої також підростає дитина.

Юна породілля стверджує, що кохає батька своєї дитини і навіть назве сина на його честь – Олександром. Дівчинка говорить, що не буде продовжувати навчання, а з 13-15 років почне працювати.

Кімната, де живе 11-річна породілля. Фото: УП

Служба у справах дітей Берегівської ОТГ звернулася до суду із вимогою позбавити Риту материнських прав на молодшу дочку. У свою чергу Обласний центр матері та дитини збирається забрати Б’янку з дитиною. Тут вони зможуть жити на повному утриманні, поки хлопчику не виповниться 1,5 роки. З 11-річною мамою працюватимуть психологи, педагоги та соціальні працівники.

Нагадаємо, що на Львівщині чоловік через ревнощі вбив вагітну дружину і намагався покінчити з собою.

Читайте також, що вагітна Дженніфер Лоуренс вразила всіх на червоній доріжці.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом