20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Нацрада звільнила керівника апарату
Нацрада звільнила керівника апарату

Нацрада звільнила керівника апарату

Конкур на обрання нового керівника апарату пройде у 2022 році.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення звільнила керівника апарату Сергія Кучерука за угодою сторін. Таке рішення регулятор прийняв на своєму засіданні.

Сергій Кучерук був керівником апарату з липня 2017 року. Тобто його повноваження мали завершитись у липні 2022 року, адже керівник апарату обирається на 5 років.

Нацрада вирішила створити комісію для передачі справ. До роботі у Нацрадарі

Сергій Кучерук працював спеціалістом з регуляторної стратегії дирекції корпоративних регуляторних і юридичних відносин ТОВ «Лайфселл». У минулому він працював заступником начальника управління департаменту телекомунікацій та користування радіочастотним ресурсом Держспецзв’язку, очолював секретаріат парламентського Комітету з питань транспорту і зв’язку (коли на чолі комітету був народний депутат Борис Колесніков), був заступником начальника управління – начальником відділу реєстрації та ліцензування користування радіочастотним ресурсом Національної комісії з питань регулювання зв’язку України.

Нагадаємо, 20 грудня на позачерговому засіданні Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення обрала керівний склад. Головою Нацради стала Ольга Герасим’юк. Першим заступником голови обрано Валентина Коваля, заступником голови – Олега Черниша. Посаду відповідального секретаря обійматиме Олена Ніцко. Раніше відповідальним секретарем був Юрій Зіневич.

На фото: Сергій Кучерук, фото: прес-служба Нацради

Источник материала
Поделиться сюжетом