Розлучена блогерка Саша Бо показала підписникам, як займається сексом
Розлучена блогерка Саша Бо показала підписникам, як займається сексом

Розлучена блогерка Саша Бо показала підписникам, як займається сексом

Українська блогерка-мільйонниця Олександра Пустовіт, відома під псевдонімом Саша Бо, ошарашила громадськість новим дуже інтимним відео. Зірка Instagram показала підписникам, як займається сексом.

Відверте відео Саша Бо опублікувала на своїй сторінці в соціальних мережах 26 грудня.

Інтимний момент

На кадрах видно блогерку та ймовірно її коханого і ліжку під білою ковдрою. Вони займаються сексом у позі наїзниці. При цьому обличчя чоловіка не показано, але можна розпізнати стан самої Саші Бо, яка сидить на коханці зверху. При цьому чоловік бере Пустовіт за волосся.

Інтимне відео зірка Instagram підписала дуже лаконічно – одним емоджі із зірочками. При цьому коментарі під публікацією Саша Бо вимкнула.


Хто така Саша Бо?

Блогерка родом з Тернопільщині. Олександра Пустовіт народилася 1995 року в Чорткові. Свою сторінку в Instagram вона веде з 2006 року. Станом на сьогодні, за блогом Саші Бо спостерігають 1,9 мільйонів користувачів. Дівчина володіє званням Influencer #1 in Ukraine за версією журналу Cosmopolitan.

Дівчина було одружена з 2015 року. У шлюбі з Ігорем Пустовітом у неї народилося двоє синів - Данило (2016) та Євген (2018). Цього року пара розлучилася із гучним скандалом. Тоді Саша звинуватила свого чоловіка у шантажі.

Саша Бо. Фото: Instagram/sashaabo

Нещодавно блогерка опублікувала нове фото, на якому вона в обіймах невідомого чоловіка. Фанати Пустовіт припускають, що це її новий обранець.

Читайте, ким виявився новий обранець скандальної блогерки Саші Пустовіт.

Раніше повідомлялося, що колишній чоловік Саші Пустовіт розповів свою версію розлучення.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом