Слухаємо: Новорічний плейліст BURO від Насті Воган
Слухаємо: Новорічний плейліст BURO від Насті Воган

Слухаємо: Новорічний плейліст BURO від Насті Воган

На прохання BURO. Настя Воган склала плейліст до новорічних свят. Настя — діджейка, композиторка, резидент культового київського клубу на Кирилівській. А ще — викладачка та партнер школи електронної музики Module Exchange з офісами у Києві та Парижі.

“Для мене Новий рік — завжди віха, люблю сприймати такі дні як точку відліку, оновлення та початок. Я люблю збирати плейлісти, часто роблю їх для друзів. Мені здається, це як листи у нову епоху, можна створювати цілі історії. Плейліст більшою мірою ніж мікс дає можливість зібрати зовсім різні настрої — часом вони досить еклектичні, іноді строгі, іноді смішні, як і ми всі.

Наприклад, композиція Стіва Райха асоціюється у мене якраз із чистотою та новизною, приводить у зібраний лад. Новорічний настрій — це, звичайно, ще й старі пісні про головне — One in a Million якраз про це, або Magic Key. Ну і діва Еріка Баду теж вміє принести тепло та м'якість.

Кенні Кьоркланд — найкращий андеррейтед джазовий музикант з усіх, кого я знаю, а його композиція нагадує мені про завірюху та вогні вікон. У нього лише один сольний однойменний альбом, дивовижний, рекомендую любителям джазової музики.

Що ще? Магія, зірки, гірлянди, мішура та тепло дому. І, звичайно, кохання, цукерки та ангели на ялинці. Про ангелів — трек Actress та хорова композиція Вікторії Польової.

Все це можна знайти в треках та їх назвах. Кожен із треків належить до різних жанрів і як свого роду ключ може привести до цілої пригоди”.

Слухаємо та створюємо святковий настрій:

Дивіться также: 

Різдвяний плейліст BURO: Віталій Бардецький.

Надоел старый рождественский плейлист? Смотрите клип ABBA на песню Little Things.

Плани на грудень: Адвент-календар BURO.

Музыка
Плейлист
Рождество
новый год
Настя Воган
Теги по теме
Рождество
Источник материала
Поделиться сюжетом