Джоан Роулінг все-таки з'явиться в спецепізоді "Гаррі Поттера"
Джоан Роулінг все-таки з'явиться в спецепізоді "Гаррі Поттера"

Джоан Роулінг все-таки з'явиться в спецепізоді "Гаррі Поттера"

Джоан Роулінг, письменниця, яка створила чарівний світ "Гаррі Поттера", з'явиться в спеціальному епізоді, приуроченому до 20-річчя виходу першого фільму.

Про це пише видання The Independent.

Автор книг приєднається до касту

Світова прем'єра спецепізоду відбудеться 1 січня 2022 року на HBO Max. Всі важливі персонажі зберуться разом, щоб відзначити солідну річницю, а заодно поговорити і згадати, як знімалося кіно.

Раніше повідомлялося, що Джоан Роулінг не запрошуватимуть на зйомки через звинувачення в трансфобії, які посипалися на письменницю в мережі. Її позицію не підтримали багато акторів "Гаррі Поттера", в результаті творці епізоду вирішили відмовитися від її участі.

Джоан Роулінг з'явиться у спецвипуску "Гаррі Поттера"

Але тепер відомо, що автор все-таки приєднається до касту. Вона з'явиться після того, як Деніел Редкліфф розповість, наскільки складно було знайти підходящого хлопчика на роль маленького чарівника. Щоправда, кадри з нею будуть архівними та знятими ще у 2019 році.

Ролики з інтерв'ю

Поки світ в очікуванні прем'єри, WarnerMedia і HBO виклали в мережу серію відео, на яких актори розповідають про зйомки спецепізоду. Автори YouTube-каналу CineMagna зібрали всі опубліковані фрагменти в одному 36-хвилинному ролику і виклали у вільному доступі.

Також глядачам представили кілька кадрів, де актори сидять поруч і спілкуються. Саме в такому антуражі написаний сценарій спеціального епізоду: Деніел Редкліфф, Руперт Грінт, Емма Уотсон, Том Фелтон, Гарі Олдман та інші зірки фільмів про Гаррі Поттера зустрілися після довгої розлуки і згадують про особистий досвід зйомок.

Раніше портал MY.UA повідомляв, топ-10 курйозів з новорічними ялинками в українських містах

Також ми писали, звички мільйонерів, які допоможуть вам розбагатіти.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом