"Гаррі Поттер 20 років потому: повернення в Гоґвортс": де дивитися онлайн прем'єру спецвипуску
"Гаррі Поттер 20 років потому: повернення в Гоґвортс": де дивитися онлайн прем'єру спецвипуску

"Гаррі Поттер 20 років потому: повернення в Гоґвортс": де дивитися онлайн прем'єру спецвипуску

Через кілька днів відбудеться світова прем'єра довгоочікуваного спеціального епізоду "Гаррі Поттер 20 років потому: повернення в Гоґвортс". Де випуск зможуть подивитися українці?

Подробиці пише "Новий час".

Трансляція випуску в Україні

Компанія HBO Max випустить своє творіння, приурочене 20-річчю виходу першої частини "Гаррі Поттера", в новорічну ніч, 1 січня. Трансляцію проводитиме український стрімінговий сервіс OLL.TV. маючи підписку на Amediateka, ви зможете подивитися довгоочікуваний камбек всього каста.

Де можна подивитися спецвипуск "Гаррі Поттер 20 років потому: повернення в Гоґвортс"

Навіть Джоан Роулінг, яку не хотіли особисто запрошувати на зйомки, з'явиться на екрані. Творці використовували архівні кадри 2019 року, на яких письменниця згадує, наскільки важко було підшукати підходящого актора на роль Гаррі.

Зустріч у стінах магічної школи

Відомо, що епізод зібрав разом весь каст франшизи. Актори зустрілися знову в стінах Гоґвортсу і згадували, як проходили зйомки. "Найбільше мене лякала думка, що найважливіше в нашому житті вже позаду. Але я був так радий побачити всіх знову, що зрозумів - я помилявся!" - зізнається Деніел Редкліфф.

Виконавці практично всіх ролей возз'єдналися, щоб розповісти захоплюючі історії, як створювалися фільми, згадували веселі і сумні моменти, невідомі публіці, щиро зізналися, як книги і франшиза вплинули на їх подальше життя.

Тоа Ашейм, президент Warner Bros, уточнив, що спеціальний епізод - "данина поваги всім, кого торкнулася кінофраншиза, від знімальної групи до відданих шанувальників, які продовжують підтримувати дух чарівного світу".

Раніше портал MY.UA повідомляв, що 15 трендових кольорів 2022 року, на які варто звернути увагу всім модницям.

Також ми писали, що Маша Єфросиніна розповіла про свій рецепт олів'є на Новий рік: "Ми готували по 2-3 дні".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом