Саакашвілі вперше зізнався, що має маленьку доньку
Саакашвілі вперше зізнався, що має маленьку доньку

Саакашвілі вперше зізнався, що має маленьку доньку

КИЇВ. 31 грудня. УНН. Експрезидент Грузії Міхеіл Саакашвілі вперше зізнався, що має маленьку доньку на ім'я Еліс Марія Саакашвілі. Як написав сам колишній грузинський лідер у своєму Facebook, дівчинка цього року стала наймолодшою учасницею новорічного концерту "Головного каналу" у Грузії, пише УНН.

Цитата

"Це перший Новий рік, коли я сиджу у в'язниці... З іншого боку, цього року перший рік, коли на екрані телевізора зі сцени зустріли найменшу учасницю новорічного концерту "Головного каналу" Еліс Марію Саакашвілі. Моя улюблена дівчинка та молодша донька”, - написав Саакашвілі.

Деталі

Ув'язнений екс-президент не назвав ім'я мами своєї доньки. Проте, за інформацією ЗМІ, на фото поряд із дочкою політика грузинська співачка Софо Ніжарадзе.

Додамо

Колишнього президента Грузії Саакашвілі повернули до в'язниці Руставі. Як прокоментував своє повернення сам політик, зараз для нього важливо відновитися та підготуватися до “атаки” після “реабілітації”.

Контекст

Саакашвілі, проти якого у Грузії є кілька кримінальних справ, затримали 1 жовтня у Тбілісі. Повідомляли, що він незаконно перетнув кордон країни. Колишній грузинський лідер голодував 50 днів на знак протесту, бо вважає себе політв'язнем.

8 листопада через погіршення стану здоров'я Саакашвілі перевели до лікарні під час в'язниці у Глданському районі Тбілісі.

Група лікарів з ініціативи омбудсмена Грузії Ніно Ломджарії обстежила ув'язненого Саакашвілі та оглянула умови тюремної лікарні. Наприкінці зазначили, що через тривале голодування у Саакашвілі розвинулися судоми, викликані енцефалопатією Верніке - серйозне захворювання мозку, внаслідок якого можна впасти в кому.

19 листопада Саакашвілі перевезли з тюремної лікарні у військовий шпиталь у Горі. Після цього колишній президент Грузії припинив голодування. У військовому шпиталі він перебував у відділенні інтенсивної терапії, а потім проходив курс реабілітації.

Водночас медики закликали владу Грузії негайно перевести ув'язненого в багатопрофільну високотехнологічну лікарню для проведення досліджень головного мозку.

Теги по теме
Грузия
Источник материала
Поделиться сюжетом