На Новий Рік трагічно загинули 12 українців
На Новий Рік трагічно загинули 12 українців

На Новий Рік трагічно загинули 12 українців

За останню добу минулого року, 31 грудня 2021-го, в Україні сталося 125 пожеж у житловому секторі. Під час цих інцидентів загинуло 12 людей, ще 4 отримали травми. Про їх стан нічого не відомо.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС України 1 січня 2022 року.

Багато пожеж на свята

За даними відомства, у період свят в Україні завжди зростає кількість надзвичайних ситуацій, зокрема пожеж. Зазвичай займання відбуваються через помилки людей. Українці нехтують правилами користування електрогірляндами і піротехнікою. Окрім цього, пожежі виникають через необережне поводження з вогнем.  

Під час пожеж на Новий рік загинуло 12 українців

У зв’язку з цим рятувальники ДСНС у святковий період з 1 по 4 січня працюють у посиленому режимі і  зосереджують свою увагу на забезпеченні пожежної безпеки. Зокрема, на території всієї країни цілодобово чергують понад сім тисяч спеціалістів ДСНС і кілька тисяч одиниць спецтехніки.

На Новий рік рятувальники ДСНС працюють у посиленому режимі

"З 31 грудня по 4 січня органи управління та формування ДСНС несуть службу у посиленому режимі. для забезпечення реагування на можливі надзвичайні ситуації, пожежі та події, в системі ДСНС на цілодобовому чергуванні перебуває понад 7 тис. чоловік особового складу та 2 тис. одиниць пожежно-рятувальної і спеціальної техніки", - йдеться в повідомленні на сайті ДСНС України.

Нагадаємо подробиці смертельної пожежі на базі "Батерфляй" під Вінницею, де відпочивали діти.

Читайте також, що у страшній пожежі на Хмельниччині живцем згоріли четверо маленьких дітей.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом