Вбили за кілька годин до Нового року: відомо ім'я загиблого в зоні ООС воїна
Вбили за кілька годин до Нового року: відомо ім'я загиблого в зоні ООС воїна

Вбили за кілька годин до Нового року: відомо ім'я загиблого в зоні ООС воїна

31 грудня, за кілька годин до настання Нового року, в зоні проведення Операції об'єднаних сил загинув через обстріл снайпером військовий медик Станіслав Богуславський.

Про це повідомляє прес-служба 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади Десантно-штурмових військ у соціальній мережі Facebook.

Потрапив під ворожий обстріл

За інформацією Січеславської бригади ДШВ, в ту ніч окупанти відкрили вогонь зі стрілецької зброї, а недалеко від Майського здійснили обстріл з мінометів. Станіслав Богуславський був сержантом і працював у зоні ООС військовим медиком.

31 грудня в зоні ООС снайпер вбив молодшого сержанта ЗСУ Станіслава Богуславського

Товариші по бригаді висловили щирі співчуття родині загиблого: "Це важка втрата для кожного з нас... Він був щирою, відкритою людиною, готовий завжди простягнути руку допомоги своїм побратимам, серед яких користувався повагою і авторитетом. Але ворог своїми підступними діями обірвав життя десантника, патріота, справжнього сина свого народу!".

Український захисник був родом із Новомосковська Дніпропетровської області

80 загиблих у 2021 році

Не дочекавшись настання 2022 року, Станіслав Богуславський помер і поповнив перелік імен українських воїнів, які віддали життя на Донбасі в 2021 році. Згідно з інформацією порталу "Горсовет", всього в попередньому році загинуло 80 осіб.

20-річний десантник 95 бригади ігор Тичина помер 1 січня після госпіталізації через снайперський вогонь

Зокрема, 16 грудня через снайперський обстріл помер розвідник з 74-го батальйону Станіслав Запорожець. А вже в новому році, 1 січня, в госпіталі після евакуації помер десантник 95 бригади Ігор Тичина, 20-річний уродженець Коростеня. Він отримав смертельне поранення в цьому ж районі від снайпера.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що новорічні феєрверки забрали життя 12-річного хлопчика і дорослого чоловіка.

Також ми писали, що померла жінка, яку збив підліток У Луцьку: у неї залишилося двоє маленьких дітей.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом