19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
В Одесі водій маршрутки принизив ветерана АТО і змусив платити
В Одесі водій маршрутки принизив ветерана АТО і змусив платити

В Одесі водій маршрутки принизив ветерана АТО і змусив платити

В Одесі водій маршрутки назвав малозабезпеченим колишнього учасника бойових дій в АТО, який хотів безкоштовно приїхати за посвідченням. В результаті ображений ветеран заплатив за проїзд.

Відповідне відео розмістили в місцевому телеграм-каналі.

Скандал в маршрутці

Відомо, що інцидент трапився у понеділок, 3 січня, у автобусі маршруту №242. З діалогу чоловіків можна зрозуміти, що водій наголосив, що пільгове право на проїзд мають лише малозабезпечені. Таке формулювання обурило ветерана АТО. Учасник бойових дій запитав, чи означає це, що він не може показати своє посвідчення. На що керманич відповів, що може.

Однак ці слова не задовільнили розлюченого бійця. Він намагався з’ясувати, чому водій вважає, що пільги лише для малозабезпечених. На що водій дав таку відповідь:

"Пільги дають багатодітним там всяким різним… Якщо вам дали, то значить, вас прирівнюють до малозабезпечених".

Посвідчення учасника бойових дій

Очевидно, що ветерана АТО сильно зачепило порівняння із малозабезпеченими. Чоловік заявив, що він образився і риторично запитав, якби на його місці був ветеран з інвалідністю, чи було б йому приємно від того, що водій назвав його малозабезпеченим:

"Йому б було приємно? Чи не вважаєте ви це не зовсім толерантним? І я не тільки про учасників (бойових дій – прим. ред.) говорю зараз" – допитується чоловік.

Ветеран АТО також наголосив на тому, що, незважаючи на пільги, він заплатив за проїзд. В кінці обидва учасники конфлікту зійшлися на думці, що люди мають бути толерантними, і подякували один одному.

Нагадаємо, що у райраді Львова побилися  бронзовий призер з карате та ветеран АТО.

Читайте також, що на Волині група п'яних чоловіків побила ветерана АТО.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом