BMW представила новий електричний кросовер iX, який змінює колір
BMW представила новий електричний кросовер iX, який змінює колір

BMW представила новий електричний кросовер iX, який змінює колір

Під час виставки CES 2022 компанія BMW показала свій новий електричний кросовер iX з інноваційною технологією, що дозволяє за секунду повністю поміняти колір кузова.

Відео, яке демонструє можливості автомобіля, опублікували в twitter.

Машина змінює свій колір

Новий BMW iX здатний повністю змінити свій колір усього за секунду. Для цього необхідно просто натиснути кнопку. На відео з соцмереж видно, як машина з темно-сірого змінює колір на білий і навпаки. І так кілька разів.

BMW iX. Фото: cnet.com

Користувач, який опублікував кадри з новим кросовером, зазначив, що фарба, якою покритий IX, чутлива до температур. Через це BMW привела ще один, запасний, автомобіль, на випадок форс-мажору: якщо він перегріється або навпаки – стане занадто холодним.

"Ця зміна кольору BMW IX дико! Очевидно, він дуже чутливий до температури, тому у них (BMW - прим. ред.) є запасний варіант в трейлері на випадок, якщо він (iX - прим. ред.) стане занадто гарячим/холодним",- пише користувач.

BMW IX змінює колір натисканням кнопки. Скріншот

Нагадаємо, що в грудні минулого року BMW підтвердили, що незабаром продемонструють нову технологію, яка "змінює колір кузова автомобіля одним натисканням кнопки". Однак подробиць того, як це працює, поки немає.

Нагадаємо топ марок автомобілів, які в Україні викрадають найчастіше.

Читайте також, що житель Збаража розробив позашляховик "Україна".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом