При Зеленському ніякого миру на Донбасі не буде-Марунич
При Зеленському ніякого миру на Донбасі не буде-Марунич

При Зеленському ніякого миру на Донбасі не буде-Марунич

Серед українців домінує розчарування щодо чинного президента, тому влада намагається заткнути рот усім, хто нагадує про те, що Зеленський не виконує свої передвиборчі обіцянки.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Так політичний експерт Дмитро Марунич пояснив справжню причину, чому Зеленський оголосив санкції і заборонив мовлення телеканалів UkrLive і «перший незалежний». Про це Марунич написав у Facebook.

"Передноворічний ефір на каналі UkrLive вийшов пророчим. На ефірі перерахував причини, чому серед українців щодо Зеленського домінує розчарування. А вийшло так, що перерахував список причин, чому Зеленський і компанія – в порушення законів України – заборонили UkrLive і «перший незалежний», як відключили від ефіру в лютому «112 Україна», NewsOne і ZIK, а до цього під надуманим приводом відібрали ліцензію у каналу «Київська Русь», – нагадав автор.

"Глобальна причина - це невиконання обіцянок. Тому що на виборах Зеленський обіцяв одне, а, діставшись до влади, проводить курс а ля Порошенко», – резюмував експерт. На виборах Зеленський обіцяв і посильні тарифи, і «потрібно просто перестати стріляти» на Донбасі. А в підсумку-тотальне невиконання своїх обіцянок. Звідси і масове розчарування", - пояснив експерт.

«На виборах Зеленський робив вигляд, що проти підвищення комунальних тарифів. А потім почав підвищувати-точно так само, як до нього це робив Порошенко. А депутат Герус ще й ляпнув, що» президент пожартував", – навів приклад експерт.

За словами Марунича, репресії щодо голови політради "опозиційної платформи - за життя" Віктора Медведчука-це чітка ознака того, що Зеленський не займається мирним врегулюванням на Донбасі.

"На Донбасі стріляють? Стріляють, як стріляли і при Порошенку. Дуже яскравий показник - що прізвище Медведчука в ЗМІ звучить у зв'язці з такими словами як «репресії», «обшуки», «домашній арешт» і т.д.», – аргументував експерт.

«А Медведчук-один з лідерів ОПЗЖ, який з самого початку виступав за мир на Донбасі на основі Мінських угод. І це чітка ознака, що всі розмови Зеленського і компанії про мир – це бла-бла-бла», – зробив висновок експерт.

Марунич також додав, що глобальна причина заборони телеканалів UkrLive і» перший незалежний " – це прагнення влади заткнути рот всім незгодним з тим, що Зеленський не виконує свої передвиборчі обіцянки.

«А глобальна причина - в тому, що не виконуються ті обіцянки, завдяки яким Зеленський виграв вибори. Але замість того, щоб почати хоча б частково виконувати те, що обіцяли, Зеленський і компанія намагаються просто заткнути рот всім незгодним. Ось в цьому і полягає Глобальна причина, чому відключили UkrLive і "Перший незалежний", - уклав політичний експерт Дмитро Марунич.

Источник материала
Поделиться сюжетом