СБУ пояснила, чому російського блогера Даню Мілохіна не впустили до України
СБУ пояснила, чому російського блогера Даню Мілохіна не впустили до України

СБУ пояснила, чому російського блогера Даню Мілохіна не впустили до України

Російського блогера Данила Мілохіна, що має мільйонну аудиторію, не пропустили на українському кордоні, про що він відразу поспішив проінформувати своїх підписників.

Подробиці пише видання "Українська правда".

Поскаржився в соціальній мережі

9 січня на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Мілохін розповів про своє фіаско на українському кордоні. Як виявилося, він намагався проїхати на територію країни, але після перевірки документів прикордонники відправили тіктокера назад.

Даню Мілохіна не пустили в Україну, стала відома причина рішення прикордонників

"Чуваки, мене не упустили. Я ворог. Нас назад завернули", - емоційно висловився блогер і назвав ситуацію "сумною". Правда, не розповів своїм фоловерам, з якої причини не зміг в'їхати в Україну. Як виявилося, він не оприлюднив мету візиту для співробітників прикордонної служби.

Приватний візит не вдався

Видання "Українська правда" отримало коментар від співробітника правоохоронних органів, який брав участь в інциденті. Він розповів, що стало причиною "від ворота повороту".

Багато українців раді, що російський тіктокер залишився на батьківщині

"Тіктокера повернули на кордоні, оскільки той не зміг переконати прикордонників у меті своєї поїздки в Україну. Він прилетів рейсом зі Стамбула і зазначав, що їде з приватним візитом, щоб відпочити. Після відмови у в'їзді його повернули у зворотному напрямку", - пряма мова досвідченого співробітника поліції.

Раніше Державна прикордонна служба повідомляла, що з початку 2022 року у в'їзді в Україну вже було відмовлено приблизно однієї сотні іноземців, з них 25 були громадянами Російської Федерації.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що російського тіктокера Даню Мілохіна не пустили в Україну: "Я ворог".

Також ми писали, що "Золотий глобус 2022": названо імена всіх переможців.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом