6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На Буковелі відкрився музей воскових фігур: кого там можна побачити
На Буковелі відкрився музей воскових фігур: кого там можна побачити

На Буковелі відкрився музей воскових фігур: кого там можна побачити

Самі фігури силіконові, але покриті воском.

Бред Пітт, Брюс Віліс, Адель та ще зо два десятки відомих та знаменитих - музей воскових фігур відкрився на Буковелі. Зріст, статура, зачіска, навіть манера вдягатися - майже стовідсотково відповідають реальним прототипам - кажуть працівники музею. Відвідувачі ж зізнаються - часом навіть моторошно дивитися на зірок із воску - у них навіть очі, наче живі, - про це йшлося в сюжеті ТСН.19:30. 

Віл Сміт, схоже, збирається розповісти анекдот. А Дональд Трамп наче зробив паузу у промові, вражений побачивши вас. Попервах здається: це живі люди. Але насправді воскові фігури.

Лише один відсоток на похибку - що не подібні на своїх реальних прототипів - дають працівники музею восковим фігурам. Зріст, об'єми, колір очей і навіть зуби - точнісінько як у самих зірок. 

Самі фігури силіконові, але покриті воском. Їх виготовили за найсучаснішими технологіями в одній з найкращих майстерень світу, яка зокрема співпрацює з музеєм Мадам Тюссо та його барселонським аналогом.

А що деякі фігури на зірок не подібні пояснюють тим, що, наприклад, Леонардо ді Капріо, зробили відповідно до його справжнього віку - 47-річним. А не таким, як звик його бачити глядач у Титаніку. 

Невдовзі експозицію планують поповнити восковими фігурами вітчизняних зірок. Якими  саме в ході голосування вирішать самі гості курорту. Наразі найбільше симпатій мають Кузьма Скрябін та брати Клички. З жінок туристи хочуть найбільше бачити - Тіну Кароль. До речі, до Музею воскових фігур на Буковелі можна потрапити, сплативши за квиток коштами з е-підтримки. 

Читайте також: 

  • Воскові фігури та перевтілення: в музеї "Гетьманська столиця" у Батурині відтворили будинок козацької родини
  • У Барселоні відкрили воскову фігуру Мессі: фанати висміяли її та згадали бюст-мем Роналду
  • Незвично: в Сіднеї на вулиці встановили воскову статую Кайлі Міноуг

На Буковелі відкрився музей воскових фігур | Новини України

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом