Дідусь з "Гри в кальмара" став першим корейцем, який отримав "Золотий глобус"
Дідусь з "Гри в кальмара" став першим корейцем, який отримав "Золотий глобус"

Дідусь з "Гри в кальмара" став першим корейцем, який отримав "Золотий глобус"

Південнокорейський актор О Йон Су нарешті домігся міжнародного визнання. Цього року він отримав "Золотий глобус" за роль старого в гучному серіалі від Netflix "Гра в кальмара".

Про це повідомляють на сторінці премії в Instagrаm.

О Йон Су отримав нагороду в номінації "Краща роль другого плану". Крім нього, ніхто з акторів гучного хіта "Гра в кальмара" не удостоївся премії "Золотий глобус 2022".

О Йон Су отримав "Золотий глобус 2022"

Свою нагороду актор отримав за роль гравця №001 О Іль Нама, який, як з'ясувалося в останній серії, і був тим самим таємничим Господарем, який створив смертельну гру.

Хто такий О Йон Су?

Перемога 77-річного актора стала найбільш обговорюваною новиною в корейських ЗМІ. О Йон Су став першим південнокорейським актором, який отримав премію "Золотий глобус".

Роль у серіалі "Гра в кальмара" – далеко не дебют актора. Він працює з 1960-х років. Спочатку О Йон Су працював у театрі, а з 2002 року почав зніматися у фільмах і серіалах. Зазвичай він грає монахів.

Довгий час найбільш значущою роботою О Йон Су була роль в артхаусному фільмі Кім Кі Дука "Весна, літо, осінь, зима... і знову весна". Однак, незважаючи на велику кількість нагород, народної любові цей фільм і його актори не отримали.  

О Йон Су став всесвітньо відомим після серіалу "Гра в кальмара"

Всенародну популярність О Йон Су отримав після участі в серіалі "Гра в кальмара". Після цього актору почало надходити безліч пропозицій. Щоб з ними розібратися, його дочка вимушено стала менеджером.

Сам О Йон Су в інтерв'ю зізнається, що ще не звик до слави. За його словами, це важко.

Нагадаємо, що південнокорейський серіал "Поклик пекла" обійшов "Гру в кальмара" в топі Netflix.

Читайте також, що зірка "Гри в кальмара" Чон Хо Йон зніматиметься в Голлівуді.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом