2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Вбивство у Харкові: рецидивіст залишив тіло жінки на балконі, а потім викинув у ставок
Вбивство у Харкові: рецидивіст залишив тіло жінки на балконі, а потім викинув у ставок

Вбивство у Харкові: рецидивіст залишив тіло жінки на балконі, а потім викинув у ставок

У Харкові рецидивіст вбив свою 42-річну сусідку. Тіло загиблої він тримав близько тижня на балконі квартири. Зловмисник вирішив його позбутися, тому виніс у мішку з дому та викинув у ставок.

Тіло жінки знайшов випадковий перехожий, який повідомив до поліції. Поліцейські помітили, що ноги загиблої були зв’язаними між собою шнурком з примотаними до стоп скотчем шматками асфальту.

Попередньо криміналісти дійшли до висновку, що смерть жінки була насильницькою. 42-річна харків’янка проживала разом з матір’ю та сином.

Родичка розповіла поліцейським, що востаннє бачила доньку місяць тому. Вона не заявила про зникнення, пояснивши це тим, що жінка нерідко пиячила та не вперше йшла з домівки надовго.

Матір зазначила, що донька близько спілкувалася з 43-річним сусідом. Він розповів поліцейським, що не бачив загиблу близько місяця, та не знає, де вона може перебувати.

Сусідка згадала, що бачила потерпілу в компанії іншого сусіда. Правоохоронці змогли вийти на слід людини, яка ймовірно могла бути причетною до злочину.

Чоловік вже відбував покарання за скоєння крадіжок, його підозрювали у вчиненні грабежу. Поліцейські знайшли докази його провини.

За даними поліції, на початку грудня 2021 року жінка прийшла на застілля до свого 50-річного-сусіда. Під час вживання алкоголю між ними виник конфлікт, а чоловік вдарив сусідку кулаком в обличчя.

Читайте
Випив алкоголь із віагрою, щоб помиритись: деталі вбивства українки в Італії

Вона впала на підлогу, а компанія продовжила застілля в іншій кімнаті. Коли вечірка закінчилася, жінка вже була мертвою. Власник квартири виніс тіло на балкон та зачинив, а через тиждень поклав у будівельний мішок та виніс на ставок біля свого будинку.

Прокуратура відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловік зізнався у вбивстві та погодився співпрацювати зі слідством.

Незабаром йому мають обрати запобіжний захід та повідомити про підозру. Він може сісти за ґрати на 15 років. Досудове розслідування триває.

Теги по теме
Харьков Убийство
Источник материала
Поделиться сюжетом