"Маленький і напханий стероїдами": Тайсон Ф'юрі образив нашого Олександра Усика
"Маленький і напханий стероїдами": Тайсон Ф'юрі образив нашого Олександра Усика

"Маленький і напханий стероїдами": Тайсон Ф'юрі образив нашого Олександра Усика

Чемпіон WBC в категорії надважкої ваги, британський боксер Тайсон Ф'юрі заявив, що його співвітчизник Ентоні Джошуа дав можливість "маленькому і напханому стероїдами середньоваговику", українцю Олександру Усику стати володарем поясів WBA, IBF і WBO.

Крім того, боксер пообіцяв повернути ці пояси до Великобританії. Відповідне відеозвернення Ф'юрі оприлюднив у своєму Twitter.

Заява Тайсона Ф'юрі

За словами британця, його співвітчизник Джошуа - "некорисний бомжара". Також Ф'юрі заявив, що з легкістю зуміє відібрати пояси у Усика і повернути їх до Британії.

Скріншот відеозвернення Ф'юрі

Боксер зазначив, що не може повірити в фіаско Джошуа, який віддав всі пояси у важкій вазі назад в Україну, не дивлячись на всю важку роботу, якої йому коштувало їх повернення. Він додав, що ця робота була серйозною, але марною.

"Гей Джей, ти - величезний і некорисний бомжара. До тебе підійшов маленький і напханий стероїдами середньоваговик, який забрав всі твої пояси" - заявив боксер, зазначивши, що повернути їх вдасться лише справжньому британському бомбардувальнику з Ланкастера – такому, як він.

"Я піду, відберу у некорисної маленької людини пояси і поверну їх до Великобританії", - запевнив Ф'юрі.

Додаткова інформація

У команді Ф'юрі раніше заявляли про намір організувати бій проти Усика і закликали Джошуа, щоб він відмовився від реваншу з українцем.

Команда Ф'юрі закликала Джошуа відмовитися від реваншу з Усиком

Самому Ф'юрі належить захищати титул в бою проти Ділліана Уайта, проте поки поєдинок під питанням у зв'язку з поточним судовим розглядом між WBC і Уайтом.

Нагадаємо, що Кличко потрапив у десятку найбагатших боксерів світу.

Читайте також, що Ломаченко знову проігнорував прапор України, обурений навіть Кличко.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом