​Медведчук не втік за кордон, а відстоює свою позицію на Батьківщині - Марунич
​Медведчук не втік за кордон, а відстоює свою позицію на Батьківщині - Марунич

​Медведчук не втік за кордон, а відстоює свою позицію на Батьківщині - Марунич

За майже рік переслідування голови політради "опозиційної платформи - за життя" Віктора Медведчука ні українське суспільство, ні колективний Захід так і не побачив жодного доказу на підтримку звинувачень, висунутих проти опозиційного політика.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Так політичний експерт Дмитро Марунич в ефірі каналу UkrLive прокоментував рішення Печерського суду м. Києва, який 10 січня продовжив термін перебування домашнього арешту для Віктора Медведчука ще на 2 місяці.

При цьому Марунич зазначив, що ні українське суспільство, ні західні країни так і не побачили жодного доказу винуватості Медведчука.

"Зараз черговий виток переслідувань щодо Медведчука. При тому, що суспільство досі толком не побачило жодного доказу по тій самій «вугільній справі». Це ж прості і очевидні речі! До цього були закриті 3 телеканали, потім ще 2 телеканали – без будь-якої доказової бази», – резюмував експерт.

За словами Марунича, навіть Порошенко не дозволяв собі такого волюнтаризму як Зеленський.

"Навіть Петро Олексійович Порошенко собі такого не дозволяв, при всій цій хвилі критики по відношенню до нього. У нас Володимир Олександрович використовує ті ж гасла, що Порошенко, при цьому відрізняється від нього великим волюнтаризмом і більшою непередбачуваністю. Причому цей волюнтаризм, по суті-це беззаконня", - підкреслив експерт.

При цьому Марунич звернув увагу, що Медведчук, на відміну від Порошенка, не втік за кордон, а відстоює свою позицію, залишившись в Україні.

"Історія з Медведчуком-це спроба надавати на нього як на контактера, переговірника з російською стороною. Коли він не втік за кордон, а, напевно, це очікувалося. Як Петро Олексійович-Петро Олексійович втік за кордон. Йому приховувати нічого, він ходить на всі ці допити, відстоює свою позицію, ще й подав до Європейського суду з прав людини перед Новим роком. Очевидно, що план влади тепер-максимально затягувати весь цей процес", - зазначив експерт.

"Тому що нічого пред'явити (Медведчуку-Ред.). Якби вони були (докази-Ред.) – вони були б вже пред'явлені суспільству», - констатував експерт.

"Що стосується Зеленського, він втрачає свою електоральну підтримку", - підсумував політичний експерт Дмитро Марунич.

Источник материала
Поделиться сюжетом