Каньє Уест їде на зустріч з Путіним і хоче зробити Росію своїм другим домом
Каньє Уест їде на зустріч з Путіним і хоче зробити Росію своїм другим домом

Каньє Уест їде на зустріч з Путіним і хоче зробити Росію своїм другим домом

Поки що розробка плану поїздок на весняно-літній період знаходиться в процесі і його будуть міняти залежно від графіка репера Каньє Веста.

Так, зараз азербайджано-російський мільярдер Араз Агаларов бере участь у переговорах про розвиток бізнесу в РФ і розширення контактів в музсфері. Відповідну інформацію повідомив партнер Каньє Веста Амір Садан в інтерв'ю Billboard.

Плани Каньє Веста в Росії

Садан повідомив, що головний пункт обговорення між репером і Агаловим - це умови першого за історію проведення шоу Sunday Service в РФ. Це шоу - церковна служба, під час якої однойменним хором виконуються християнські пісні. Організаторами вже заброньовані два можливі місця проведення події - Crocus City Hall місткістю 7,3 тис. осіб, і спортивний комплекс "Лужники" на 81 тис. осіб.

Згідно з інформацією Садана, в плани Каньє Веста входить запрошення Володимира Путіна на шоу з подальшим особистим спілкуванням з російським президентом.

Каньє Вест

Також партнер репера зазначив, що Каньє Вест запланував запис спільної пісні з сином Агаларова — Еміном. Точно не відомо, на якій стадії знаходяться переговори щодо треку і проведення шоу, однак, за словами Седана, Каньє планує відвідування Росії навесні або влітку.

"Це Йе, Йе все одно добереться туди. Що вони збираються сказати йому? Він буде спеціальним гостем Агаларових. Каньє знає, що відбувається. Він знає більше, ніж звичайна людина, яка добре обізнана в політичних речах. У цьому немає ніякого підтексту або протесту проти США. Але Йе є Йе - його не можна контролювати" - заявив Седан.

Примітка

Восени 2021 року Каньє Вест заявив, що він - як молодий Володимир Путін.

Репер порівняв себе з молодим Путіним

Репер також порівняв культуру з нафтою і енергією, яких в Росії предостатньо, а сам він, мовляв, - "король культури" протягом останніх двадцяти років.

Раніше на MY.UA: "Я молодий Путін!": Каньє Вест порівняв себе з російським президентом.

Читайте також, що Каньє Вест заявив, що хоче знову бути разом з Кім Кардашьян, шлюб з якою назвав "в'язницею".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом