Онкологія забрала життя солістки відомого гурту
Онкологія забрала життя солістки відомого гурту

Онкологія забрала життя солістки відомого гурту

На 79-му році обірвалося життя засновниці американської дівочої групи The Ronettes Вероніки Беннетт, більш відомої як Ронні Спектор.

Про це з посиланням на сім'ю зірки повідомляє The Associated Press.

Обставини смерті Ронні Спектор

Співачки не стало в середу, 12 січня, після нетривалого лікування онкозахворювання.

Ронні Спектор було 78 років

"Ронні прожила своє життя з блиском в очах, пристрасним характером, чудовим почуттям гумору і посмішкою на обличчі. Вона була сповнена любові і вдячності", - написано в повідомленні її рідних.

Творчий шлях співачки

Найбільш відомою Ронні Спектор зробило виконання у складі The Ronettes хітів 60-х "Be My Baby", "Baby I Love You" і "Walking in the Rain". Ронні, її рідна сестра Естель Беннетт і двоюрідна сестра Надра Теллі гастролювали по Англії з The Rolling Stones і дружили з The Beatles.

The Ronettes

Згідно з написаним в мемуарах співачки, вони не боялися бути гарячими і вибрали напрямок, протилежний підходу The Shirelles, які виступали в широких вечірніх сукнях.

"Ми втиснулися в самі вузькі спідниці, які тільки змогли знайти. На сцені ми піднімали їх, щоб відкрити наші ноги ще більше" - написано в спогадах співачки.

Вихід дебютного альбому групи "Presenting the Fabulous Ronettes Featuring Veronica" відбувся в 1964 році. П'ятьом з 12 треків вдалося потрапити в чарти Billboard.

Після турне по Німеччині в 1967 році стався розпад The Ronettes, після чого Спектор гастролювала і займалася музикою самостійно. У 2006 році був випущений перший за 20 років сольний альбом зірки "Last of the Rock Stars".

Нагадаємо, що від коронавірусу помер соліст Il Divo з унікальним голосом Карлос Марін.

Також ми писали, що помер засновник російського року Олександр Градський.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом