У Буковелі співробітники готелю побили туристів, яким не сподобався сніданок
У Буковелі співробітники готелю побили туристів, яким не сподобався сніданок

У Буковелі співробітники готелю побили туристів, яким не сподобався сніданок

Елітний відпочинок у Карпатах закінчився для групи киян гучною бійкою. Туристи наполягають, що їх побили працівники готелю. Конфлікт нібито виник через зауваження про несмачний сніданок.

Про це йдеться в матеріалі "Вікон".

Працівники готелю напали на гостей

Як розповідають кини, вони заплатили за проживання в готелі 80 тисяч гривень за вісьмох. У вартість входили також сніданки. У перший ранок дівчині з компанії не сподобався омлет - і вона попросила його замінити, на що адміністраторка закладу нібито відмовила. Вона запевнила, що з омлетом усе гаразд і запропонувала наступного ранку обрати іншу страву:

"Вона (адміністраторка – прим. ред.) сказала, щоб ми наступного дня вибрали іншу страву, а це міняти вони не будуть", – розповідає туристка.

Після цього незадоволена гостя обізвала працівницю готелю "тупою вівцею", а потім з товаришами підійшла на рецепцію, щоб поскаржитися на незадовільне обслуговування. За словами туристок, одна з них почала знімати розмову на свій смартфон. Вони стверджують, конфлікт із готелем не обмежився словесною перепалкою і співробітниця готелю підійшла до гості і почала смикати її за волосся.

Відпочинок в Буковелі закінчився бійкою. Скріншот "Вікна"

Хлопці дівчат, які відпочивали в Буковелі разом з ними, заступилися за своїх супутниць. Однак на них нібито теж накинулися три співробітники готелю – ймовірно охоронці. Відпочивальники не вистояли.

Відпочинок в Буковелі закінчився бійкою. Скріншот "Вікна"

Киянки згадують, що адміністраторка готелю погрожувала їм виселенням, при чому без повернення грошей. При заселенні гостям не видали чек.

На місце викликали швидку допомогу і правоохоронців. Поліцейські стали на сторону готелю. Пізніше постраждалі написали заяву до поліції. У готелі інцидент коментувати відмовилися.

Нагадаємо дві головні помилки туристів при виборі готелю в Єгипті.

Читайте також, що туриста, який загубився під час відпочинку в Карпатах, знайшли мертвим.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом