Олександр Лукашенко вручив букет квітів людині без рук і поплескав його по плечу
Олександр Лукашенко вручив букет квітів людині без рук і поплескав його по плечу

Олександр Лукашенко вручив букет квітів людині без рук і поплескав його по плечу

Скандальний білоруський лідер Олександр Лукашенко вкотре опинився в незручній ситуації. Під час церемонії вручення нагород за духовне відродження країни президент намагався вручити букет чоловікові без рук, але не все пройшло гладко.

Відео з конфузом Лукашенка опублікував білоруський телеграм-канал "Білорусь зараз" 13 січня.

Знадобилася допомога

На кадрах видно, як маленька дівчинка в національному костюмі вручає букет нелегітимному президенту лідер з радістю його приймає. Він приобіймає дівчинку за спину і, судячи з усього, збирається покинути зал.

Великий букет Олександр Лукашенко поспішає передати. Поруч опинився чоловік з інвалідністю. Він сидів на інвалідному візку і, до того ж, не мав рук.

Ймовірно, глава Білорусі не помітив цього і просто сунув чоловікові букет, поплескав його по плечу і пішов далі. Білорус з радістю прийняв подарунок, проте це було важко. Чоловік намагався зігнути торс, щоб зловити квіти і не дати їм впасти на підлогу. На щастя, люди поруч допомогли і притримали букет.

У коментарях під роликом користувачі залишили нелесні відгуки про Олександра Лукашенка. В одному з коментарів запропонували навіть назвати відео "Людина без голови вручає квіти людині без рук".

Коментар під відео. Скріншот

Зазначимо, що Церемонія вручення нагород за внесок у духовний розвиток Білорусі відбулася ще 11 січня. Вона пройшла в Палаці Республіки.

Нагадаємо, що Олександр Лукашенко висловився про вторгнення РФ в Україну.

Читайте також, що МЗС Франції звинуватило сім'ю Олександра Лукашенка в торгівлі людьми.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас вTelegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом