Пропагандист Красовський стурбований курсом України до НАТО. Крутить дулі і волає «тварі!»
Пропагандист Красовський стурбований курсом України до НАТО. Крутить дулі і волає «тварі!»

Пропагандист Красовський стурбований курсом України до НАТО. Крутить дулі і волає «тварі!»

Під час ефіру Антон Красовський так розлютився що пообіцяв «палити людей на Хрещатику разом із Конституцією України»

Поведінка директора російськомовної служби RT Антона Красовського під час ефіру на RT звернула на себе увагу українських медіа. Зокрема, це InfoResist, «Цензор. НЕта».

Керівник редакції скрутив дулю та заявив, що за курс до вступу в НАТО він палитиме українців на Хрещатику разом з Конституцією України «на шинах». Про це Антон Красовський повідомив аудиторії RT. При цьому, його співрозмовник,  головний редактор сайту «Московський центр Карнеги» Олександр Баунов поводився спокійно. Разом із тим, пан Баунов виявив ознаки розгубленості щодо орієнтаування у нинішніх реаліях. Наприклад, він вживав неточні географічні нази: замість Львова називав місто «угорським Лембергом».

Як повідомив Олександру Баунову пан Красовський, як тільки оголосять план дій щодо вступу України до Альянсу, Росія введе війська. «Навіть не мрійте, тварі», - проголосив пропагандист, звертаючись до уявних глядачів та скрутив дулю.

«Так звану Україну Росія забере собі», - передав чільник редакції RT. «Це ж очевидно для кожної російської людини», - аргументував свою поведінку місцевими традиціями ведучий.

Крім того, Красовський поділився своїми переконаннями стосовно того, що українці захопили Львів. А місто, додав редактор, насправді має бути російським, бо «назване на честь російського князя».

«В кожному місті України має бути пам’ятник Сталіну. Адже УРСР створено Сталіним», - вважає російський журналіст.

Раніше щодо своїх амбіцій Красовський заявляв, що Росії варто повернути «Білоруські губернії».

Тим часом американські ЗМІ отримують все більше підтверджень, що Росія готує вторгнення військ. За даними CNN, Москва відпрацьовує спецоперацію на сході Україні, в ході якої повідомить про зрежисований російською стороний «напад» з боку українців. Сценарій має повторити методи російських агресорів в 2014-му році. 

Теги по теме
пропаганда
Источник материала
Поделиться сюжетом