Українських таксистів зобов'яжуть встановлювати касові апарати в авто
Українських таксистів зобов'яжуть встановлювати касові апарати в авто

Українських таксистів зобов'яжуть встановлювати касові апарати в авто

У найближчому майбутньому українські таксисти будуть зобов'язані встановлювати касові апарати у своїх машинах. Верховна Рада закінчує розробку відповідного законопроєкту.

Про це в інтерв'ю виданню "Українські Новини" заявив голова податкового комітету парламенту і нардеп від "Слуги народу" Данило Гетьманцев.

Законопроект скоро зареєструють

За словами Данила Гетьманцева, він розраховував, що законопроект вдасться зареєструвати ще восени, але нічого не вийшло. Однак політик сподівається, що вже цього місяця питання буде закрито:

"Думаю, що вже в січні ми його побачимо. Я досить жорстко вимагаю, щоб він з'явився", - каже Данило Гетьманцев. Він також зазначив, що зараз законопроект про фіскалізацію таксі знаходиться на стадії узгодження з Міністерством інфраструктури.

Таксисти в Україні користуватимуться касовими апаратами

Нагадаємо, що про касові апарати в таксі почали говорити ще влітку минулого року. Тоді пан Гетьманцев в інтерв'ю "УН" розповів, що кожного українського таксиста потрібно зобов'язати мати програмний РРО. За словами чиновника, його легко встановити навіть на телефон:

"Це може бути індивідуальна зайнятість або робота зі службами таксі", - уточнив депутат.

Данило Гетьманцев. Фото: sluga-narodu.com

Данило Гетьманцев також зазначив, що таксі – це остання галузь, яку зараз мають намір фіскалізувати. Після цього влада поставить "крапку або крапку з комою" на кілька років:

"Ми прийняли закони, введені РРО, антиофшорний закон, податок на Google, реформу податкової відповідальності - №1210, податковий закон №5600, ми прибрали всі корупційні пільги. Все", - каже парламентарій.

Нагадаємо, що Данило Гетманцев пояснив новий податок на покупки.

Читайте також, як доходи українців перевірятимуть після податкової амністії.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом