Актор з культового серіалу помер від наслідків ковіда, яким перехворів ще влітку
Актор з культового серіалу помер від наслідків ковіда, яким перехворів ще влітку

Актор з культового серіалу помер від наслідків ковіда, яким перехворів ще влітку

У віці 43 років пішов з життя відомий російський актор і музикант Іван Рудаков. Він перебував у реанімації, причому без свідомості.

Про це повідомили батьки артиста на його сторінці в Facebook.

Затяжна хвороба актора

Минулого року Іван Рудаков захворів коронавірусною інфекцією, яка дала ускладнення на серце і легені. Через це чоловіка госпіталізували в реанімацію в МКЛ імені Д.Д. Плетньова ( Москва). Ще тоді батьки розповідали, що стан їхнього сина критичний, він перебував без свідомості і був підключений до апарату ШВЛ, оскільки не міг самостійно дихати.

Актор Іван Рудаков зіграв у таких серіалах як "Кухня", "Медіум", "Консультант" та ін.

"Просимо ваших молитов про одужання нашого сина Ванечки, який зараз перебуває в реанімації 57 лікарні у вкрай важкому стані. На ШВЛ, поки без свідомості. Проблеми з серцем і з легенями. Наслідки ковіда, який він переніс цього літа. Становище вкрай важке", - писав у Facebook режисер Олексій Рудаков.

Реанімація не допомогла

На жаль, дії лікарів не дали результатів. В неділю. 16 січня, Іван помер у відділенні лікарні. Медики стверджують, що сильні побічні ефекти, з якими не зміг впоратися організм актора, - наслідки COVID-19. "Дива не сталося. Нашого Ванечки, нашого улюбленого синочка більше немає! І ми не знаємо, як далі з цим жити. Помоліться, хто в силах за упокій його душі!" - написали батьки в соціальній мережі.

Іван Рудаков помер у віці 43 років від ускладнень коронавірусної інфекції

Іван Рудаков відомий за ролями в таких популярних серіалах як "Кухня", "Медіум", "Консультант" та ін зніматися почав в 2005 році, дебютувавши у фільмі "Попса". За 18 років кінокар'єри зіграв понад 40 ролей, а також встиг створити рок-групу "7", де виступав солістом.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що помер один з найвпливовіших людей в Україні: керував СБУ.

Також ми писали, що Габріеллу Яцкович убив її одружений коханець, а після листувався з друзями жінки від її імені.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом