У новому серіалі батьками Гаррі Поттера стануть трансгендерна жінка і афроамериканець
У новому серіалі батьками Гаррі Поттера стануть трансгендерна жінка і афроамериканець

У новому серіалі батьками Гаррі Поттера стануть трансгендерна жінка і афроамериканець

У той час як Джоан Роулінг, автору історії про Гаррі Поттера, доводиться боротися з хейтерами, відстоюючи свою позицію щодо трансгендерів, відеопродюсер TikTok Меган Макеллі анонсувала випуск веб-серіалу про цього героя, в якому в ролях чарівних персонажів виступить ряд трансгендерних і небінарних акторів, а також акторів із зовнішністю далекою від оригінальних героїв.

Відповідну інформацію повідомляє видання Daily Mail.

Про які ролі йдеться?

На думку автора проєкту, на роль Джеймса Поттера, батька Гаррі Поттера, підійде тільки актор з азіатським, африканським походженням, етнічно неоднозначний, багаторасовий, корінний, латиноамериканський, близькосхідний, південноазіатський, індійський, південно-східноазіатський або тихоокеанський житель.

Що стосується актриси, яка може зіграти Лілі Еванс, маму Гаррі, то продюсери заявили, що це повинна бути "гендерно-неконформна, небінарна, транс-жінка".

У новому проєкті мама Гаррі Поттера буде представлена транс-жінкою

Сіріус Блек, в ролі якого в оригінальних картинах знімався Гері Олдман, в цьому серіалі буде представлений не білим актором.

За словами Маккелі, це рішення викликане прагненням відобразити різноманітність фан-баз в улюблених героях завдяки "кольоровим людям", дивним сюжетним лініям і персонажам різних віросповідань.

Згідно з прогнозом журналістів, ініціатори нового шоу з США не уникнуть судової тяганини з автором книг про Гаррі Поттера Джоан Роулінг, у зв'язку з тим, що вона, на їхню думку, не дозволяла використовувати її персонажів.

Коли почнуться зйомки і показ серіалу?

Відомо, що зйомки серіалу пройдуть в північно-західній частині США в період з червня по липень 2022 року. Що стосується початку показу, то ця інформація поки що залишається невідомою.

Джоан Роулінг, автор історій про Гаррі Поттера

Коментарі Джоан Роулінг з приводу нового проекту також поки відсутні.

Нагадаємо, що зірці "Гаррі Поттера" Еммі Уотсон загрожує "скасування", колеги-актори намагаються її захистити.

Читайте також, що Джоан Роулінг все-таки з'явиться в спецепізоді "Гаррі Поттера".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом