Booking.com пояснив причини введених обмежень щодо готелів Криму
Booking.com пояснив причини введених обмежень щодо готелів Криму

Booking.com пояснив причини введених обмежень щодо готелів Криму

Представники голландської компанії Booking.com пояснили, із чим пов’язані обмеження у роботі з кримськими готелями. Згідно з політикою сервісу, зупинятися в готелях республіки можна лише відвідуючи півострів з діловими цілями, розповіли журналістам у прес-службі організації.

Йдеться про торгові санкції, запроваджені Євросоюзом і, відповідно, урядом Нідерландів щодо Криму. І хоча зараз пропонувати готелі півострова на платформі Booking.com не заборонено, компанія внесла істотні зміни у процес взаємодії мандрівників та об’єктів розміщення.

Зокрема, тепер у системі можна забронювати номер у готелі регіону лише для одного дорослого. Крім того, обмін повідомленнями з готелем вимкнено. Очевидно, що це виключає відвідування республіки з туристичними цілями.

Тим часом Міністерство туризму і курортів тимчасово окупованого Криму планує звернутися до ФАС у зв’язку зі ситуацією, що склалася. У відомстві вважають, що тут простежуються ознаки несумлінної конкуренції. Крім того, місцевим об’єктам розміщення рекомендовано припинити співпрацю з Booking.com та віддати перевагу аналогічним агрегаторам та туристичним компаніям.

Источник материала
Поделиться сюжетом