Майстерня Сергія Буковського розпочне курс онлайн
Майстерня Сергія Буковського розпочне курс онлайн

Майстерня Сергія Буковського розпочне курс онлайн

Заявки можна подати до 28 січня.

Попри пандемію, МайстерняDOC відомого кінорежисера-документаліста Сергія Буковського продовжить роботу. Заняття розпочнуться у лютому та, щонайменше до квітня, проходитимуть в онлан-форматі.

Як повідомляється на фейсбук-сторінці проєкту, заявки можна подати до 28 січня. 

Найбільше лектори майстерні фокусуються на мистецтві кіно. 

«Це не кіношкола, - зазначається у концпції проєкту. - Ми шукаємо тих, для кого документальне кіно – спосіб життя. Разом переглядаємо фільми ( у тому числі ті, що будуть створені вами), обговорюємо їх, читаємо поезію, слухаємо музику – словом, шукаємо натхненя для втілення наших ідей і перетворення їх у справжнє кіно». 

До програми занять входять лекції кінодіячів, практичні заняття з текстами і зйомкою тощо. Разом із майстрами своєї справи майбутні кінорежисери міркують про інструментарій документаліста, і готуються втілити ідеї у фільмі.

З подробицями для майбутніх участників МайстерніDOC можна ознайомитися тут.

Нагадаємо, окрім МайстерняDOC активну освітню роботу ведуть Лабораторія з кіновиробництва для молодих митців IndieLab (кураторами є Дмитро Тяжлов і Елла Штика), Могилянська школа журналістики, де викладає кінорежисерка Катерина Горностай. Освітні та індустріальні платформи для молодих кінорежисерів проходять з нагоди міжнродного кінофестивалю Docudays UA. Зокрема, початківців зацікавить Civil Pitch 2.0.

Фото Сергія Буковського  – з архіву Української кіноакадемії 

Источник материала
Поделиться сюжетом