Шоколадки для електромобілів: чому проект компанії CATL зі швидкої заміни акумуляторів приречений на успіх
Шоколадки для електромобілів: чому проект компанії CATL зі швидкої заміни акумуляторів приречений на успіх

Шоколадки для електромобілів: чому проект компанії CATL зі швидкої заміни акумуляторів приречений на успіх

Електромобілі їздитимуть на шоколадках.

Тільки великих, від компанії CATL.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише заступник Голови Правління Української Асоціації Учасників Ринку Електромобілів (EV-UA) Вадим Ігнатов.

За його словами, йдеться про блок акумуляторів Choco-SEB, який справді схожий на велику плитку шоколаду з такими ж пропорціями.“18 січня, всесвітній лідер з виробництва акумуляторів для електромобілів, компанія CATL презентувала свій проект EVOGO, який складається з універсальних акумуляторних блоків, автоматизованих станцій їх заміни та додатків для комунікації між авто, станціями заміни та власне блоками.І якщо станції заміни акумуляторів вже досить поширені в Китаї, на кінець 2021 їх вже встановлено більше 1300 шт., ідея уніфікованих та універсальних змінних блоків акумуляторів революційна і унікальна“, – зазначивІгнатов.

Разом з тим він пояснив свою точку зору:“Першою моделлю, яка вже підтримує заміну акумуляторів EVOGO, є модель NAT (Next Automatic Taxi) китайського бренду FAW Bestune, 500 машин уже використовуються в таксі міста Ляоюань, провінція Цзілінь на північному сході Китаю.

Також, цю технологію вже підтримала компанія NIO, яка є партнером CATL у своїх станціях заміни батарей, яких вже встановлено більше 750 комплексів.

Враховуючи, що CATL займає більше 50% всього, гігантського ринку акумуляторних батарей для електромобілів в Китаї, не виникає сумнівів в успіху EVOGO.

Ми стоїмо на порозі справжньої революції в моделі використання електромобілів, коли швидкість отримання заряду буде швидше заправки паливом звичайного авто”, – підвреслив Вадим Ігнатов.

Як раніше повідомляв Autogeek, CATL відкриє понад 20 000 станцій швидкої заміни акумуляторів електромобілів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Источник материала
Поделиться сюжетом