З життя пішов актор серіалу "Ранетки"
З життя пішов актор серіалу "Ранетки"

З життя пішов актор серіалу "Ранетки"

Не стало прекрасного латвійського актора Арніса Ліцітіса, який зіграв у знаменитих картинах "В'язень замку Іф", "Мушкетери 20 років потому", і навіть серіалі "Ранетки".

Про це повідомив близький друг артиста Зігізмундс Залманіс, написавши слова співчуття на особистій сторінці в Facebook.

Актор пішов у вічність…

За словами спортивного журналіста, який повідомив про смерть товариша, він зараз зустрівся на сцені з іншими акторами кіно. "Прекрасний актор, милий і приємний чоловік і, нарешті, мій друг Арніс Ліцітіс покинув нас. Мені важко про це говорити", - написав Залманис.

Помер Латвійський актор Арніс Ліцітіс, зірка серіалу "Ранетки"

На жаль, мало відомо про причини смерті актора. Не повідомляється, що спричинило за собою такий результат, де знаходився в цей момент Арніс Ліцітіс, і коли відбудеться церемонія прощання з великим артистом. Нагадаємо, йому було всього 76 років, але це було життя, наповнене враженнями і досягненнями.

 Творчий шлях Арніса Ліцітіса

Майбутня зірка кіно народився в 1946 році в Ризі. Відразу після закінчення школи вступив на заочне відділення театрального факультету Латвійської державної консерваторії. Маючи за плечима деякий досвід, почав працювати в драматичному театрі, пізніше перейшов на сцену Валмієрського драматичного театру.

Арніс Ліцітіс зіграв у фільмах "Мушкетери двадцять років потому", "В'язень замку Іф", "Русь початкова","Визнати винним"

Але став відомий широкій публіці саме завдяки незабутнім ролям в кіно. Так, він почав зніматися з 1965 року і встиг зіграти у вже класичних картинах: "Мушкетери двадцять років потому", "В'язень замку Іф", "Русь Початкова", "Визнати винним" і "Загублений в Сибіру". Підлітки можуть пам'ятати актора з серіалу "Ранетки", який був дуже популярний в країнах СНД.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що з життя пішла улюблениця мільйонів, "Голос тисячоліття" за версією BBC.

Також ми писали, що легенда світового футболу Пеле вмирає від страшної хвороби.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом