19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Канадська зірка "Вікінгів" підтримала українців: "Стою на боці своєї Батьківщини!"
Канадська зірка "Вікінгів" підтримала українців: "Стою на боці своєї Батьківщини!"

Канадська зірка "Вікінгів" підтримала українців: "Стою на боці своєї Батьківщини!"

Несподівано підтримка Україні щодо незалежності та захисту територіальної цілісності від зазіхань Росії надійшла з-за океану, зі Сполучених Штатів Америки.

Подробиці - у соціальній мережі Instagram.

Українське коріння дало про себе знати

44-річна американська актриса з українським корінням Кетрін Винник вирішила висловити свою підтримку нашій країні. Минулого року вона приїжджала на свою етнічну батьківщину перед Днем Незалежності, навіть зустрічалася з представниками скаутської організації "Пласт", в якій сама перебувала в дитинстві.

Американська актриса Кетрін Винник приїжджала в Україну і зустрічалася зі скаутами з "Пласту"

Тоді ж дівчина зробила знімок на тлі монумента "Батьківщина-мати", розташованого на території Музею історії України у Другій світовій війні. Днями Кетрін Винник опублікувала це фото на особистій сторінці в Instagram і підписала патріотичними словами: "Я За Батьківщину, за Україну", маючи на увазі підтримку країні в питанні російської військової агресії.

Актрису підтримали друзі і фанати

Під постом в соціальній мережі актрисі відповіли багато голлівудських друзів, а вдячність таким теплим словами висловили українські та іноземні фанати. Зауважимо, батьки Кетрін народилася в Німеччині, звідти переїхали до Канади. А от бабусі й дідусі родом із Західної України, зокрема - Львівської та Тернопільської областей.

Кетрін Винник має українське коріння, вона на тлі "Батьківщини-мати" підтримала Україну

До восьми років Винник розмовляла українською, і зараз теж непогано пам'ятає мову своїх предків. Під час подорожі по країні вона спілкувалася переважно на ній.

Більшості глядачів Кетрін Винник відома завдяки ролі Лагерти в серіалі "Вікінги". Також серед популярних проектів актриси - трилер "Захисник" і науково-фантастичний вестерн "Темна вежа".

Раніше портал MY.UA повідомляв, що корейський серіал про зомбі "Ми всі мертві" повторив успіх "Гри в кальмара" на Netflix.

Також ми писали, що колишній Ріанни репер Кріс Браун звинувачений у згвалтуванні, раніше його судили за побиття співачки.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом