19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Андрій Малахов важко хворий: чутки підтвердилися, але правда виявилася ще гірше
Андрій Малахов важко хворий: чутки підтвердилися, але правда виявилася ще гірше

Андрій Малахов важко хворий: чутки підтвердилися, але правда виявилася ще гірше

Популярний російський телеведучий і шоумен Андрій Малахов знову прикував до себе увагу громадськості. Близькі йому джерела повідомляють, що у чоловіка знайшли серйозне хронічне захворювання.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Ведучий почав носити перуку

Нещодавно Андрій Малахов відсвяткував своє 50-річчя. Він довгий час є ведучим особистої програми "Прямий ефір", де обговорює хвилюючі суспільство питання. Але глядачі помітили, що чоловік одягає перуку на зйомки, а також набрав зайву вагу. На вікові зміни це списувати не стали, зате з'явилися чутки про можливу пухлини і хіміотерапію.

Андрій Малахов погладшав і носить перуку: в мережі ходять чутки, що ведучий хворий на рак

Сам ведучий не підтвердив ці домислі, але фахівець, до якого звертався Малахов для діагностики свого стану, трохи відкрив завісу, хоч і не погодився назвати своє ім'я. В першу чергу, співрозмовник затвердив, що телеведучий дійсно має серйозні проблеми медичного характеру. Але вони не стосуються онкології.

Перевищення показника в 100 разів

За словами фахівця, у Малахова знайшли в організмі сліди вірусного захворювання. У деяких людей процес хвороби може проходити непомітно, тоді як інші цілком можуть померти. Ймовірно, у ведучого – хронічний перебіг, оскільки за останні кілька років загальний стан здоров'я Малахова майже не змінився.

Фахівці підтвердили, що Андрій Малахов серйозно хворий невідомим вірусом

Також він пройшов всебічне обстеження і здав аналізи на кров, цукор, гормони, стан імунної системи, онкомаркери. По одному з цих параметрів виявилося, що показник перевищує норму більш ніж в 100 разів. Звичайно, такі результати не обнадіюють.

Але на даний момент телеведучий продовжує свою професійну діяльність і ніяк не коментує оброслі навколо себе чутки.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що "Живе у своїй паралельній реальності": лікар-психіатр поставила діагноз Володимиру Зеленському.

Також ми писали, що Анастасію Волочкову кинув бойфренд, якого розшукують в Україні за теракт.

  Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны