У Києві підлітки заради забави до напівсмерті побили двох літніх жінок
У Києві підлітки заради забави до напівсмерті побили двох літніх жінок

У Києві підлітки заради забави до напівсмерті побили двох літніх жінок

В Оболонському районі Києві приблизно в один час сталося два жорстоких напади на літніх жінок. Їх побили до напівсмерті і залишили на місці події стікати кров'ю.

Кадри опублікував Telegram-канал dtp.kiev.ua.

Місцеві б'ють на сполох

Жителі Оболонського району обурені жорстокістю, з якою невідомі особи розправилися з беззахисними жінками. О 7 годині ранку по вулиці Йорданська, 6 йшла 61-річна жінка, на яку напали кілька людей. Її син Микола Захарченко розповів, в якому стані перебуває мати.

В Оболонському районі Києва на вулиці по вулиці Йорданська, 6 побили жорстоко двох літніх жінок

"У неї гематоми на всій голові, наносилися удари по вухах. У мами в двох місцях зламана щелепа, є зміщення і дуже великий набряк", - прокоментував киянин. Він зазначив, що у матері нічого не вкрали, при ній залишився гаманець з грошима і мобільний телефон. Значить, метою був не грабіж, а звичайний розбійницький рейд, і, думає хлопець, швидше за все, це зробили неповнолітні підлітки.

Відповідальність за скоєне

У проміжку 10-15 хвилин після першого нападу стало відомо про другу жертву, теж літню жінку. Але її побили до такого стану, що лікарі досі не можуть привести її до тями. Постраждала перебуває в реанімації, родичі поки не знайшлися.

Киянки опинилися в реанімації, нападники кинули їх стікати кров'ю, хоча цінні речі не забрали

Співрозмовниця з поліції Оболонського району Києва Діана Шутько розповіла, що за фактом подій вже відкрито кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "Нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості". Ведеться пошук винуватців. Микола Захарченко просить очевидців повідомляти про будь-які відомі деталі.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що в Івано-Франківську масажист-ловелас вступав у статевий зв'язок з клієнтками і продавав відео.

Також ми писали, що військовослужбовиця ЗСУ звинуватила офіцера в домаганнях, але незабаром Заява зникла.

 Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом