19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Києві гола дівчина бігала за сусідом-наркоманом, зізнаючись у коханні
У Києві гола дівчина бігала за сусідом-наркоманом, зізнаючись у коханні

У Києві гола дівчина бігала за сусідом-наркоманом, зізнаючись у коханні

У Києві на проспекті Маяковського, 4-а місцева мешканка бігала голяка (в одних шкарпетках!) біля багатоповерхівок і зізнавалася в коханні своєму сусідові.

Відео інциденту опублікували в Instagram-профілі "Типова Троя".

Влаштувала справжній дебош

Ранок жителів Троєщини почався з криків за вікном. Люди побачили цікаву картину: по засніженому двору бігала дівчина, неадекватно вигукуючи слова. Щоб втихомирити киянку, довелося викликати патрульну поліцію. Як виявилося, на відео представлена 35-річна жінка, яка проживає в квартирі 4-Б.

У Києві на Троєщині Гола дівчина в одних шкарпетках бігала по вулиці, зізнаючись у коханні

Згідно зі свідченнями очевидців і людей, знайомих з історією цієї киянки, вона полягає в незрозумілих відносинах зі своїм сусідом, старшим приблизно на 5 років. Чоловік - досить несприятлива особистість, на якого скаржаться всі сусіди. Його називають розповсюджувачем наркотиків, а в квартиру часто викликали патруль, щоб втихомирити пануючі там дебоші.

Бігала голяка і кричала про кохання

Джерела кажуть, що до чоловіка постійно приходять якісь "маргінальні особистості" з нетрадиційною зовнішністю. З квартири розноситься неприємний запах. Через ці деталі мешканці багатоповерхівки постійно бояться, що можуть натрапити в під'їзді на неприємності.

Повністю роздягнена дівчина ходила по проспекту Маяковського, 4-А, вигукуючи слова любові своєму сусідові

"З сусідом-наркодилером вона зв'язалася роки чотири тому, неодноразово піднімала істерики в його квартирі або на поверсі", - кажуть сусіди про дівчину. Називають її пропащою, оскільки народилася в хорошій родині лікарів, але пішла по слизькій доріжці.

На відео майже не чути, про що кричить гола панянка в одних шкарпетках, але очевидці стверджують, що вона під впливом наркотичних речовин кричала слова любові сусідові, зізнавалася у вірності і відданості.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що свідоцтво про народження сина Арчі розкрило невідомі факти про Меган Маркл: кому тепер вірити.

Також ми писали, що Андрій Малахов важко хворий: чутки підтвердилися, але правда виявилася ще гірше.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны