Лукашенко заявив, що Україна, Білорусь і Росія незабаром стануть однією "союзною державою"
Лукашенко заявив, що Україна, Білорусь і Росія незабаром стануть однією "союзною державою"

Лукашенко заявив, що Україна, Білорусь і Росія незабаром стануть однією "союзною державою"

Днями самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко дав інтерв'ю одіозному "рупору Кремля" Володимиру Соловйову.

У заявах білоруського диктатора порушена тема України і ймовірної війни з РФ. Раніше ЗМІ облетіла його фраза про відсутність в України шансів у разі вторгнення Росії, але були й інші, не менш епічні висловлювання "Бацьки", частину з яких опублікував Telegram-канал "Телеграф".

Заяви Олександра Лукашенка в інтерв'ю російському пропагандистові

Так, в ході спілкування з гуру російської пропаганди Володимиром Соловйовим Олександр Лукашенко назвав українського президента Володимира Зеленського "безголовим".

Крім того, невизнаний білоруський лідер анонсував входження України в так звану "союзну державу" разом з Російською Федерацією і Білоруссю вже через 15 років.

"Упевнений, що там буде Україна" - зазначив Лукашенко, додавши, що такий варіант розвитку подій можливий, "якщо ми не наробимо помилок".

Заява Лукашенка про вторгнення РФ в Україну

Нагадаємо, що раніше в цьому ж інтерв'ю самопроголошений глава Білорусі заявляв, що в Україні просто нікому воювати, тому, мовляв, у разі війни з Росією в української сторони не буде найменших шансів на перемогу. На думку Лукашенка, на захоплення території нашої держави Росії знадобиться не більше 4 днів.

Раніше на MY.UA: "Зеленський трухнув": Олександр Лукашенко пояснив, чому в України немає шансів перемогти у війні.

Також портал MY.UA повідомляв, що США і ЄС вже готуються до гіршого сценарію в Україні.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом